Ljubav je na selu

Mijo za RTL.hr otkrio jesu li on i Brankica skupa: 'Mi se volimo...'

Brankica i Mijo bili su kumovi Gabrijeli i Miroslavu na vjenčanju, a nas je zanimalo jesu li sada zajedno

RTL.hr
13.04.2024 07:00

Mijo Bošnjak i Brankica Kobasić upoznali su se u 16. sezoni showa 'Ljubav je na selu', skupa su bili na romantičnom putovanju, a nakon toga su se rastali. Izgleda kako su se opet sastali, a za RTL.hr Mijo je objasnio prirodu njihova odnosa.

"Mi se volimo, postoji neka vrsta ljubavi, ali da smo razgovarali konkretno o vezi, nismo. Ostat ćemo prijatelji, ali otvoreni za sve. Ona mi odgovara po svemu, ista je kao ja – živahna i pozitivna. Volim biti s njome, ali ne mora biti ništa među nama, već se samo osjećam opušteno i ugodno. Dokle god je slobodna, možemo razgovarati o svemu", rekao je Mijo. 

Trenutačno je slobodan, odnosno ni sam nije siguran hoće li nastaviti ljubavni odnos sa sada već bivšom djevojkom. 

"S Josipom ne znam na čemu sam, malo mi je teško zbog svega što mi je napravila. Moram razmisliti hoću li joj oprostiti", rekao je.

Brankica Kobasić i Mijo Bošnjak
Brankica Kobasić i Mijo Bošnjak FOTO: Privatni album

Pitali smo ga oko vjenčanja Gabrijele i Miroslava, odnosno je li počašćen što je kumi Brankici bio pratnja. 

"Bilo mi je drago, mi smo to obećali jedni drugima na okupljanju u Krašogradu. Bilo mi je lijepo, lijepo sam se proveo. To mi je bila velika čast", rekao je i dodao kako je s gotovo svim kandidatima iz 'Ljubav je na selu' održao kontakt. 

"Volim i Ines Petrić, sviđa mi se kada žena drži za sebe. Čujem se i s Katicom, ma dobar sa svima", rekao je. 

No, požalio se kako nema previše vremena za druženja zbog brojnih obaveza pa jedva čeka uhvatiti svaki slobodan trenutak s prijateljima iz showa. 

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':