Ljubav je na selu

Milena iz 'Ljubav je na selu' podijelila fotografiju s Victorijom i Klarom: 'Hvala što postojite'

Milena iz 'Ljubav je na selu' je posvetila emotivnu objavu svojim prijateljicama sa snimanja

RTL.hr
05.07.2024 22:00

Milena Lutz podijelila je fotografiju s Victorijom i Klarom te se prisjetila lijepih trenutaka sa snimanja showa 'Ljubav je na selu'. 

''Moje divne djevojčice; naše druženje je bilo i ostalo nezaboravno... Hvala što postojite baš takve kakve jeste. Pjesme nastaju življenjem, a ljubav trudom da budemo najbolja verzija sebe onima koji nas vole! Šaljem ljubav'', napisala je Milena uz objavu fotografije. 

Viktoria, Klara, Milena, Ljubav je na selu
Viktoria, Klara, Milena, Ljubav je na selu FOTO: Facebook

Podsjetimo, Milena Lutz nije pronašla ljubav s Antom Munitićem u 'Ljubav je na selu', ali nedavno je za RTL.hr otkrila da je zahvaljujući Radoslavu Biskupoviću upoznala svog partnera. Nažalost, i ta je ljubav završila.

Victoria Memić na velikom finalu 'Ljubav je na selu' iznenadila je zarukama s Radoslavom Biskupovićem, a čini se da njihova veza nije potrajala nakon završetka showa.

 Klara Perko sudjelovala je također u 16. sezoni 'Ljubav je na selu', a farmer Ante Munitić odabrao ju je za romantično putovanje. Ipak, ondje ju je iznenadio riječima da želi da ostanu samo prijatelji što njoj nije dobro sjelo.

Propuštene epizode 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':