Ljubav je na selu

Na tulumu padali novi poljupci, a Branko i dalje sjedi na dva stolca: 'Shvatila sam to kao prevaru, poniženje'

Da upozna svoju 'zlatnu djevojku' preostalo je još jedino Branku, a iza pregrade ga je čekala Smilja. No ona je svog farmera odlučila malo zafrkavati pa je na sva njegova pitanja nudila potpuno krive odgovore, a odbila mu je reći i svoje pravo ime tijekom razgovora, kako bi se još više iznenadio kad je ugleda.

RTL.hr
2023-09-20 22:45

Naime, Branko je Smilju gledao u prošloj sezoni 'Ljubav je na selu' i kazao da bi učinio sve da mu baš ona dođe, a to mu se sad i ostvarilo.

A kad je skinuo masku, njegov izraz lica rekao je sve, a odmah ju je i izgrlio.

Ljubav je na selu - Smilja i Branko
Ljubav je na selu - Smilja i Branko FOTO:

''Nisam te prepoznao, života mi. Nisam se nadao ovome, ovo je najveće iznenađenje'', rekao je, priznavši da ipak mora razmisliti vodi li je odmah kući jer ga je proteklih dana uspjela zaintrigirati još jedna kandidatkinja – Ruža iz Švedske.

Ljubav je na selu   Ruza
Ljubav je na selu Ruza FOTO:

''Stalno priča kako sam mu najdraža, dođem tu, a on je Ružu skoro već zaručio'', nije bila oduševljena razvojem događaja Smilja.

''Shvatila sam to kao prevaru, poniženje'', komentirala je sve i Ruža.

A nakon uzbuđenja, na redu je još jedan tulum sezone, koji je opravdao sva očekivanja! 

Ljubav je na selu   Mijo i Brankica
Ljubav je na selu Mijo i Brankica FOTO:

Plesa i pjesme nije nedostajalo, Bahra je sve zabavljala pjevanjem na mikrofon. Radoslav je ponovno plesao s mlađim kandidatkinjama, a Anti se ponovno nije zabavljalo. Klara je bila uvjerena da se Suzana ne misli maknuti od Ante ni na sekundu, već ga svugdje prati.

Branko je većinu vremena posvetio Smilji, dok je Ruža sve gledala sa strane ispod oka, osjećajući se kao da je ignorira.

Ljubav je na selu   Milena
Ljubav je na selu Milena FOTO:

''One su jedna između druge ljubomorne'', zaključio je farmer.

Najraspoloženiji je svakako bio Mijo koji je oko sebe okupio dame gotovo svih farmera, a među njima su bila i Radoslavova Riva i Antina Milena, koja mu je i zapela za oko.

''Ja sam to namjerno radila, tražila sam žrtvu'', objasnila je Milena, pokušavši napraviti Antu ljubomornim.

''Nije me zanimalo gdje je ni s kim pleše. Nisam je uopće doživljavao'', Ante je istaknuo.

Mijo se posvetio svojoj zlatnoj Brankici, a pao je i prvi poljubac.

Ljubav je na selu - Branko obecaje buducnost Ruzi
Ljubav je na selu - Branko obecaje buducnost Ruzi FOTO:

Klara i Radoslav su se osamili u mraku, a ona je dala svoje objašnjenje: ''Radoslav i ja smo dobri prijatelji... Lik mi je kao frajer ok... Imala sam neko pitanje i htjela sam čuti mušku stranu u vezi tog pitanja''.

Za kraj večeri Branko je ponovno nasamo povukao Ružu kako bi joj još jednom dao obećanje i poljubio je: ''Ti, ti i zauvijek si ti moja! Drugo ni treće ne postoji. Srodnu dušu sam našao i to si ti i zauvijek ćeš biti moja ti!''

''On brza, a meni treba vremena'', Ruža je ipak bila opreznija.

''On bi najradije da ide cijeli harem kod njega'', dodala je Smilja.

Ljubav je na selu -  Smilja
Ljubav je na selu - Smilja FOTO:

Jutro nakon ponovno je bilo vrijeme za sabiranje dojmova. Radoslav je ispitivao Branka za koju će se damu odlučiti, a Vesna je bila ljutita što se Milena motala oko Mije, pa čak zaprijetila i odlaskom iz showa ako se ubaci na njihovu farmu.

''Ja se zabavljam, hoću se sa svakom malo našaliti. Ne mogu se zaljubiti za tri dana'', poručio je farmer.

Ljubav je na selu   Ivan i cure
Ljubav je na selu Ivan i cure FOTO:

Zatim je stiglo vrijeme za novi zabavni izazov. Naime, farmeri su morali odabrati s kojom damom iz svog tima će zaplesati prvi ples, a s kojom jesti svadbenu tortu. Nije trebalo dugo da počnu prve kalkulacije i šaputanja tko bi mogao biti odabran.

Branko je za rezanje torte odabrao Ružu, a Smilju za prvi ples.

Radoslavove dame poručile su kako se zajedno sjajno slažu, a omiljena aktivnost im je ogovaranje Radoslava. Njihov je farmer za tortu odabrao Irenu, a s njim će zaplesati Ines.

Ljubav je na selu   Gordana, Riva, Radoslav
Ljubav je na selu Gordana, Riva, Radoslav FOTO:

I Ivanove cure željno su čekale odluku – s najmlađim farmerom zaplesat će Samanta, a tortu će rezati Tihana.

Sa Stjepanom će zaplesati Bahra, a toru reže 'zlatna' Ranka.

Mijo je također bio spreman za odluku – zaplesat će sa Ksenijom, a tortu će pojesti s Katicom.

''Malo je nervozna i ljubomorna, da se malo smiri'', objasnio je farmer odabir.

Ljubav je na selu   Ante i cure
Ljubav je na selu Ante i cure FOTO:

Šećer na kraju bio je Ante kojemu ponovno nije bilo ni do čega, no za plesnu partnericu izabrao je Klaru, a za tortu Suzanu. ''Torta je ionako glavnija'', bila je zadovoljna odabirom.

Anita Martinović okupila je farmere i kandidatkinje te ih pozvala da na plesnom podiju pokažu sve što znaju, no pritom su između čela cijelo vrijeme plesa morali držati jabuku koja im nije smjela ispasti.

Ljubav je na selu -  Mijo i Ksenija
Ljubav je na selu - Mijo i Ksenija FOTO:

''Morao sam malo Inesku stisnuti da nam ne bi jabuka utekla... Dobro smo je napipali, čvrsta je, ima čvrsto tijelo'', Radoslav je bio zadovoljan, no pobjedu su na kraju odnijeli Mijo i Ksenija.

''Jako lijepo plešemo zajedno'', Ksenija je poručila.

A kako će proći rezanje svadbene torte, ali i novi spojevi pred očima ostalih kandidatkinja, gledatelji će doznati već sutra od 21.15 sati u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'. Show je dostupan i na RTL-ovoj streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.