Ljubav je na selu

Neve za RTL.hr o promjeni na koju je 'tjera' proljeće: 'Počela sam ići u teretanu'

Nevenka Bekavac otkrila je kako je krenula vježbati, a na to ju je potaknulo lijepo vrijeme

RTL.hr
03.03.2024 07:00

Bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' upoznala je čak tri farmera u toj emisiji. Gotovo svi obožavatelji sjećaju se avantura Nevenke Bekavac s farmerima, a možda jedna od najupečatljivijih je ona kod legendarnog Žige. 

 "Kod Žige mi je bilo najbolje jer me on izabrao. Nije mi žao što nismo uspjeli. U svakom slučaju, svakako smo prijatelji. Prije smo se često čuli, ali sad nismo neko vrijeme. Ne viđamo se", rekla je Neve sjetno, koja je i dalje u kontaktu s Martinom, Cvitom, Renatom i Mirjanom, prijateljicama koje je stekla u sezonama u kojima je sudjelovala. 

Budući da je proljeće pred vratima, Neve se odlučila za jednu malu životnu promjenu. Za RTL.hr je otkrila detalje. 

"Počela sam ići u teretanu, a na zumbu ću ići kada malo više zatopli", rekla je Neve. 

Nevenka Bekavac
Nevenka Bekavac FOTO: RTL Screenshot

To će joj svakako pomoći s obzirom na to da tuguje za pokojnim suprugom koji je preminuo krajem prošle godine. Rane su još uvijek svježe, a vrata za novu ljubav su, kaže nam, još uvijek zatvorena. 

"Nije me još prošlo, nekako mi je baš teško. Imam pomoć prijateljica, svoje braće i njegove obitelji", zaključila je Neve. 

'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':