Ljubav je na selu

Novi farmeri 'Ljubav je na selu' večeras će otvoriti svoje srce: 'Prva žena mi je rodila sina i umrla, druga me ostavila sa kćeri'

Večeras od 21.15 sati na RTL-u kreće nova ljubavna avantura

RTL.hr
22.05.2024 10:43

Večeras od 21.15 sati na RTL-u kreće nova ljubavna avantura! Mnogima omiljena 'Ljubav je na selu' ušla je u svoju čak 17. sezonu, a to je još jedan dokaz da najdugovječniji reality show na domaćim kanalima ne misli stati kad je u pitanju spajanje parova. 

Gledateljima će se predstaviti 11 novih farmera iz svih dijelova Hrvatske, ali i susjedne Slovenije. Svi oni žele isto – pronaći srodnu dušu s kojom će dijeliti dobro i zlo.

Neki su se prijavili jer žele promjenu, nekima je dosta samoće koja traje i nekoliko desetljeća,  a neki, nakon svih ljubavnih brodoloma, i dalje vjeruju u ljubav na prvi pogled.

Toni i voditeljica Anita Martinović, Ljubav je na selu
Toni i voditeljica Anita Martinović, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Od Ogulina, Gušća, Cerića, do Pule, Lipovljana i Slovenske Bistrice, voditeljica Anita Martinović posjetit će imanja farmera kako bi ih upoznala i gledateljima pokazala kako žive, čime se bave i kakve to dame traže.

Farmer Darko iz Hagnja objasnit će joj zašto je zbog 'Ljubav je na selu' doputovao čak iz Nizozemske, gdje već godinama živi i radi, najmlađi farmer Mate iz Kozice pokazat će kako izgleda njegova svakodnevica u dalmatinskom selu od 20-ak stanovnika, dok će slovenski farmer Sandi otkriti zašto se odlučio prijaviti u show preko granice.

Farmer Ilija zaplakao, Ljubav je na selu
Farmer Ilija zaplakao, Ljubav je na selu FOTO: RTL

No neki će farmeri Aniti otvoriti cijelo svoje srce i ispričati detalje teških životnih trenutaka s kojima su se susreli, a neće se ustručavati pokazati koliko su emotivni – jedni i danas pokušavaju preboljeti smrt voljene žene i članova obitelji, a drugi su nakon velikih tragedija sami morali odgojiti djecu.

Farmer Zlatko i voditeljica Anita Martinović, Ljubav je na selu
Farmer Zlatko i voditeljica Anita Martinović, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Prva žena je umrla.  Rodila mi je sina i ostao sin od dva mjeseca. Oženio sam se drugi put, druga me ostavila sa kćeri... Pružio sam im onoliko koliko mogu i kako mogu", pustit će iskrene suze jedan od farmera pričajući Aniti svoj životni put.

Ljubav je na selu
Ljubav je na selu FOTO: RTL

Što će sve još 11 novih farmera otkriti gledateljima i kakve poruke imaju za dame koje će im pisati, pokazat će nova epizoda 'Ljubav je na selu' od 21.15 sati na RTL-u. Epizoda je već dostupna na streaming platformi Voyo.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':