Ljubav je na selu

Obožavatelji navijaju da Brankica i Mijo budu skupa, a mag za RTL.hr objasnio zašto je to nemoguće!

Brankica i Mijo ponovno se intenzivno druže. Je li vrijeme za obnovu romanse?

RTL.hr
12.04.2024 10:00

U 16. sezoni emisije 'Ljubav je na selu' Brankica i Mijo završili su na romantičnom putovanju. Iako je dotad bilo vrlo izvjesno kako će završiti skupa, par se nakon emisije razdvojio te su oboje otvoreno priznali kako su si vrlo dragi. Trenutačno su prijatelji iako su nedavno bili kumovi Gabrijeli na njezinom vjenčanju s Miroslavom. Brankica je bila kuma, a Mijo joj je bio pratnja. Na fotografijama izgledaju vrlo skladno pa se mnogi pitaju znači li to da su obnovili svoju vezu. 

"Mi imamo neku posebnu, neobjašnjivu ljubav, ostali smo prijatelji, volimo se čuti, popričamo i sve se to svelo na prijateljski odnos. Možda ona ne bi imala protiv da se uozbiljim, ali zasad to ne mogu učiniti", rekao je nedavno.

Brankica Kobasić i Mijo Bošnjak
Brankica Kobasić i Mijo Bošnjak FOTO: Privatni album

Nakon završetka emisije, Boris Dominiković poznatiji kao mag, analizirao je zašto njih dvoje ipak nemaju budućnost. 

"Brankica je vedra osoba, kroz svoj je život izuzetno društvena. Vjerojatno kada je Miju ugledala si je zacrtala taj cilj da će doći do svoga muškarca. Zaista joj je stalo, ona je imala namjeru da pronađe muškarca. Na prvu je vjerovala jer je on imao kvalitete koje su joj se činile da su dobre. Da bi ona ušla u vezu s bilo kime, njoj je temelj iskrena i odana ljubav. Ako to ne osjeti, ona s tim muškarcem neće ući u dublji odnos. Bojim se da Mijo nije uspio to iskazati. Postavlja se pitanje je li on u mogućnosti da joj da toliko koliko ona traži. S njegove strane to ne vidim. Kod njega vidim da vlada samoća, on je romantičan, on je nježan, on zna sa ženama, to ne mogu osporiti. No, on ne zna što hoće. Ima emociju, on joj to može pružiti, ali je zaglavio u prošlosti. Njegova loša ljubavna iskustva su njega oblikovali da se drži rezervirno. Čak i da ima određen strah da se u potpunosti opusti", rekao je Boris te naglasio kako njih dvoje najvjerojatnije nemaju zajedničku budućnost što se ljubavi tiče.

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':