Ljubav je na selu

Odabrane zlatne djevojke, a dame su odlučnije nego ikad: 'Kako ga voliš kad ga nisi ni vidjela?'

U showu 'Ljubav je na selu' stiglo je vrijeme da na odredište konačno stignu i kandidatkinje jer na redu su uvijek zabavni brzi spojevi! Cijele epizode dostupne su i na streaming platformi Voyo, i to 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

RTL.hr
08.09.2023 22:25

 Dobro raspoloženje dame nisu krile, neke od njih doputovale su čak iz Njemačke, Austrije, ali i Švedske, a konkurencije se ne plaše!

''Ja ne jurim nikoga, mene stalno jure muškarci. Ja sam poduzetnica, imam puno biznisa. Možete me zvati Eva. Dolazim iz svijeta. Kad me Stjepan vidi, zastat će mu srce jer ja sam fenomenalna žena'', predstavila se Mileva (70) iz Splita.

Ljubav je na selu   Mileva
Ljubav je na selu Mileva FOTO:

Svoju sreću u 'Ljubav je na selu' ponovno će tražiti i povratnice, među kojima su i Samanta Knežević, Gabrijela Juraja, Brankica Kobasić, Bahra Zahirović ili pak Irena Slopšek te apsolutna rekorderka emisije Ines Petrić, kojoj je ovo sedmi put da ''lovi'' svog farmera.

Među njima je i Smilja iz prethodne, 15. sezone, koja je priznala kako je došla na poseban poziv farmera Branka. Naime, u epizodi predstavljanja farmera Branko je rekao ga se ona u prošloj sezoni najviše dojmila te da bi, ako bi mu se javila, ''sjeo bi u auto, otišao po nju i doveo je kući''.

Ljubav je na selu   Smilja
Ljubav je na selu Smilja FOTO:

''Spremna sam dati šansu Branku, zato sam tu. Od početka je direktan i otvoren, i ja ću onda morati biti takva'', poručila je Smilja.

''Ja sam frizerka po struci... OK, nisam to nikad radila zvanično, ali kad sam vidjela Miju s onom frizurom, mislim da mu treba pomoć, eto, pa sam ja tu došla da pomognem. On je miran, ja divlja, može biti svašta!'' rekla je Ksenija iz Osijeka.

Ljubav je na selu   Ksenija
Ljubav je na selu Ksenija FOTO:

Tijekom vožnje do farmera najglasnije su bile Antine kandidatkinje koje su se međusobno počele i prepirati koja će ga prije osvojiti. 

''Kako ga voliš kad ga nisi ni vidjela?'' čudile su se ostale djevojke Mileni.

Ljubav je na selu - Antine djevojke u busu
Ljubav je na selu - Antine djevojke u busu FOTO:

''Osjećam ga najviše u mojim silikonima. Osjećam to more i tu ljepotu Dalmacije u tom čovjeku... Osjećam da će se njegova srčana čakra otvoriti prema meni i mom trećem oku. Anti pripadaju zadnje stranice moje knjige'', poetično je priznala Milena koja je zbog svog farmera stigla čak iz Stuttgarta.

 A već pri dolasku na destinaciju, dame je očekivao izbor zlatne djevojke, kandidatkinje koja po mišljenju produkcije svojim osobinama najbolje odgovara farmeru za kojeg se prijavila. 

Ljubav je na selu   Dame dolaze
Ljubav je na selu Dame dolaze FOTO:

Dame je srdačno pozdravila voditeljica Anita Martinović, a prvo se obratila Mijinim kandidatkinjama, koje su priznale da bi na svom farmeru skoro sve mijenjale njegovu dugu bradu. Njegova zlatna djevojka postala je Brankica.

Ljubav je na selu   Brankove kandidatkinje
Ljubav je na selu Brankove kandidatkinje FOTO:

Brankove dame bile su uzbuđene, a nekima je zasmetalo što je svoje simpatije pokazao prema Smilji, koja je proglašena i zlatnom djevojkom.

Antine vatrene dame već su pokazale da će biti velike rivalke, a njegovom zlatnom djevojkom proglašena je Milena.

Radoslavove dame bile su spremne upoznati svog farmera, a mešu njima se posebno isticala Ines, pohvalivši se da je svi već sigurno dobro znaju.

''Ja sam jedna moderna djevojka koja je spremna za lijep, luksuzan živoz'', poručila je.

Ljubav je na selu   Ines
Ljubav je na selu Ines FOTO:

''Zapravo se gospodični Ines čudim što toliko puta bezuspješno dolazi. Ja bih već davno odustala. Ona bi htjela lagodan život, sigurno se njemu nije prijavila zato što je lijep ili pametan'', nije njezinom pojavom nimalo bila impresionirana druga Radoslavova dama Gordana. 

Njegova zlatna djevojka postala je Riva, koja to nikako nije očekivala pa nije mogla sakriti svoje oduševljenje.

Ljubav je na selu   Radoslavove kandidatkinje
Ljubav je na selu Radoslavove kandidatkinje FOTO:

Ivan među svojim djevojkama ima čak tri povratnice – Gabrijelu, Samantu i Suzanu, a njegovom zlatnom djevojkom proglašena je Gabrijela.

Stjepanove gospođe priznale su kako vjeruju da je će uspjeti osvojiti svog farmera, a Ranka je proglašena zlatnom djevojkom.

Ljubav je na selu   Stjepanove kandidatkinje
Ljubav je na selu Stjepanove kandidatkinje FOTO:

Dame su zatim dobile priliku malo se srediti jer prvi dojam na brzim spojevima je najvažniji!

A farmer koji je probio led i prvi upoznao svoje dame bio je Mijo: ''Očekivanja... Najbitnije mi je razumijevanje''.

Ljubav je na selu   Mijo na spoju
Ljubav je na selu Mijo na spoju FOTO:

Za oko mu je najviše zapela nasmijana Ksenija, a svoje je dame ispitivao odakle dolaze i kojim se poslom bave, a posebno ga je šokirala Marija.

''Ja sam u security branši'', kazala je, a pohvalila se da vozi motore.

Ljubav je na selu   Mijo i Marija
Ljubav je na selu Mijo i Marija FOTO:

''Nije žena koja bi me privukla za nešto ozbiljnije'', priznao je.

''U startu da ti kažem – ne volim motore'', priznala je pjevačica Ksenija, dok je Mijo smatrao da bi uz njega brzo pobijedila strahove.

''Što da kažem – sve su posebne!'' zaključio je farmer. 

A kako će se na prvim spojevima snaći ostali i hoće li se razviti kakve ljubavne iskrice na prvi pogled, gledatelji će doznati iduću srijedu u 21.15 sati, u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'. Cijele epizode dostupne su i na streaming platformi Voyo, i to 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.