Ljubav je na selu

Oni su prvi par koji je spojila 'Ljubav je na selu': Odmah su osjetili iskrice

Sve je krenulo kada je Nikolina primijetila Matu na televiziji u emisiji 'Ljubav je na selu'

RTL.hr
13.04.2024 10:00

Najdugovječniji reality showa u Hrvata - 'Ljubav je na selu' spojio je brojne parove koji su i danas zajedno, a prvi koji su izgovorili sudbonosno 'da' bili su Mato Smolčić iz Retkovaca i Nikolina Trgovac iz Svete Jane pokraj Zagreba. 

Mato i Nikolina Smolčić
Mato i Nikolina Smolčić FOTO: RTL

Sve je krenulo kada je Nikolina s majkom gledala emisiju i ugledala Matu.  "On mi je najzgodniji. Pazi, mogao bi ti biti zet", komentirala je tada. 

Nikolinine riječi su se i ostvarile. Naime, pet mjeseci nakon što je primijetila Matu na televiziji, skupila je hrabrost i nazvala ga. Nikolina se odmah svidjela farmeru. 

Mato Smolčić iz prve sezone 'Ljubav je na selu'
Mato Smolčić iz prve sezone 'Ljubav je na selu' FOTO: RTL

Prvih pet mjeseci čuli su se preko telefona, a zatim su se počeli viđati. Nikolina je posjećivala Matu u Retkovcima, a on nju u Zagrebu. Nakon sedam mjeseci veze par se vjenčao. 

"Bila je to prava slavonska svadba s 400 uzvanika, a haljinu sam kupila u Njemačkoj", otkrila je tada Nikolina. Brzo nakon vjenčanja par je dobio prvo dijete, kćer Ljubicu. Obitelj se još širila nakon toga, a ove ljubavne priče ne bi bilo bez 'Ljubav je na selu'.

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':