Ljubav je na selu

Ova sezona 'Ljubav je na selu' bila je zaista posebna: Majka i sin tražili su srodnu dušu

Lidija i Matija tražli su srodnu dušu u šestoj sezoni 'Ljubav je na selu'

RTL.hr
23.05.2024 07:00

Šesta sezona 'Ljubav je na selu' iznenadila je sudjelovanjem majke i sina u showu. Naime, među onima koji su tražili srodnu dušu bila je Lidija Bašnec koju je u emisiju prijavio sin Matija Petrović.

"Želim muškarca koji zna što hoće u životu", otkrila je Lidija iz Lipika što traži. Istaknula je da joj je želja pronaći muškarca koji neće odmah pobjeći kada vidi farmu i količinu posla. Otkrila je da je za nju idealan sportski tip, duhovit i zabavan, i da po mogućnosti zna kuhati. Završila je veterinarski fakultet u Zagrebu, a radi u svom OPG-u. Ima uzgajivačnicu kasača za utrke te konje za turističko i terapijsko jahanje. Iza sebe ima jedan brak. 

Lidija Bašnec
Lidija Bašnec FOTO: RTL

U šestoj sezoni 'Ljubav je na selu' predstavio se i njezin sin Matija koji je otkrio da ima više zanimanja. On je tehničar cestovnog prometa, profesionalni vozač, stolar i trener konja. Radi na OPG-u svoje mame Lidije, a rekao je da traži djevojku koja nije iz grada te da voli životinje i da je spremna putovati jer često službeno putuje na nekoliko dana.

Matija Petrović
Matija Petrović FOTO: RTL

Otkrio je i da ima neobičan hobi - izrađuje 'čudnovate' predmete: sjekire, rekvizite za trening konja pa i povijesne rekvizite kao dijelove vojne opreme iz srednjeg vijeka.

Propuštenu epizodu 'Ljubav je na selu' pogledajte na platformi Voyo.

Sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':