Ljubav je na selu

Ovako izgleda dan Anite Martinović u 'uredu': Zavirite iza kamera 'Ljubav je na selu'

Anita Martinović nedavno nam je predstavila farmere nove, 17. sezone 'Ljubav je na selu', a sada je otkrila kako izgleda njezin dan u 'uredu'

RTL.hr
10.06.2024 14:00

Voditeljica Anita Martinović dobro je poznato lice najdugovječnijeg reality showa u Hrvata - 'Ljubav je na selu', a otkrila je kako izgleda njezin dan na snimanju. 

"Evo, ako se netko pita kako izgleda jedan moj dan u uredu. Dobrodošli! Pratite me, ali pazite da se ne polomimo. Za mnom! Opa", rekla je Anita. 

Anita Martinović, Ljubav je na selu
Anita Martinović, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Pokazala je svoje kolege s kojima radi na 'Ljubav je na selu'. "Upravo idemo na jednu pratku pauzicu. Među krumpire i luk", poručila je voditeljica. 

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Propuštenu epizodu 'Ljubav je na selu' pogledajte na platformi Voyo.

Sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža). Prijaviti se može i na portalu RTL.hr, na linku: https://www.rtl.hr/show/prijave/prijavite-se-u-ljubav-je-na-selu-1646ef62-f648-11ed-8c30-bac0e215ddad

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':