Ljubav je na selu

Ovi farmeri nove sezone 'Ljubav je na selu' otvorili su dušu i progovorili o gubitku voljenih: 'Popneš se pa opet padneš'

Farmeri su progovorili o najbolnijim razdobljima svojih života kada su izgubili svoje bližnje

RTL.hr
23.05.2024 12:00

U novoj, 17. sezoni 'Ljubav je na selu' predstavilo se 11 farmera koji su otkrili kakvu ženu traže, a progovorili su i onom najbolnijem, gubitku voljenih osoba. 

Ilija Strinić iz Gračaca ispričao je što je proživio nakon povratka iz vojske. "Prva žena mi je umrla. Rodila mi je sina i onda je ostao sin star pola mjeseca. Oženio sam se nakon toga drugi put. Druga me je supruga ostavila. Ostavila mi je kćer staru 40 dana. Onda sam našao treću ženu i s njom sam živio 18 godina. Razišli smo se. Ja sam ostao ovdje raditi, ona ostala u Bosni", otkrio je Ilija. 

Ilija Strinić, Ljubav je na selu
Ilija Strinić, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Rekao je kako je u najsretnijem razdoblju života dobio sina, a kada je njegov sin bio star 15 dana, njegova žena je preminula. "Ideš, popneš se pa opet padneš. Tri puta padneš, tri puta ustaneš", istaknuo je Ilija. 

Rekao je da djeca žive daleko od njega i da imaju dobar odnos te da ni njih život nije mazio. Priznao je da mu je teško o tome govoriti. Voditeljica Anita ga je pitala je li svojoj djeci uspio kao otac nadomjestiti ljubav koja im je nedostajala. 

"Pružio sam koliko mogu i kako mogu", rekao je Ilija. Smatra da to nije bilo dovoljno. "Život je takav i što ja mogu", rekao je kroz suze. Otkrio je da njegova djeca danas imaju sretan život te da ima unučad. 

Mate Begović dolazi iz Kozice pokraj Vrgorca, a sa svojih 26 godina najmlađi je farmer 17. sezone 'Ljubav je na selu'. Mate živi sam s majkom i dugo je bez oca. "Teško je, ali život ide dalje. Uzmeš svu odgovornost na sebe. Ja sam uzeo cijelo imanje na sebe. Što više štedim svoju majku", ispričao je kako mu je živjeti bez očinske figure u svom životu. 

Mate Begović, Ljubav je na selu
Mate Begović, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Imao je 12 godina kad mu je preminuo otac, a otkrio je da je zbog toga stavio sebe u drugi plan. "Više sam se posvetio kući i majci", rekao je Mate. 

Umirovljenik Zlatko Jakupović iz Gračeca je već 20 godina udovac, a u braku je bio 24 godine. 

''Supruga je imala problema s bubrezima te su joj naposljetku otkazali... Leukemiju je imala, nije mogla dobiti koštanu srž'', objasnio je i dodao koliko mu je bilo teško. ''Uvijek si sam jer djeca imaju svoje obveze. Godinu i pol dana mi je trebalo da stanem na svoje noge'', komentirao je. 

Toni Patrčević iz Cerića iz bivše veze ima kćer, a drugu kćer je izgubio prije osam godina. "Bila je jako bolesna, umrla je", rekao je Toni koji je proživio dosta gubitaka u životu. "Najbolnije je izgubiti dijete. Ovo sve možeš nekako, ali dijete", ispričao je Toni. 

Toni i voditeljica Anita Martinović, Ljubav je na selu
Toni i voditeljica Anita Martinović, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Voditeljica Anita ga je pitala kako je to uopće preživio. "Ne znam. Nekako kroz posao, nekako sam osjetio da moram biti jak. Nisam ni oplakao čak svoje dijete. Svi su me ovdje gledali kao da su me osuđivali, kao da smo mi krivi za smrt djeteta. Teško je bilo, ali nekako", ispričao je Toni. 

 

Propuštenu epizodu 'Ljubav je na selu' pogledajte na platformi Voyo.

Sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':