Ljubav je na selu

Ovi parovi vjenčali su se nakon 'Ljubav je na selu'! Prosidbe 'padale' pred kamerama, a brak stigao vrlo brzo!

Posljednje sezone emisije 'Ljubav je na selu' donijele su brojne ljubavne priče koje su završile brakom. Među njima su Gabrijela i Miroslav, Stela i Tomislav te mnogi drugi koji su pronašli pravu ljubav u showu

RTL.hr
12.04.2024 07:00

'Ljubav je na selu' već godinama oduševljava gledatelje svojim iskrenim prikazom potrage za ljubavlju među farmerima i farmericama. Kroz brojne sezone, emisija je mnogim sudionicima donijela sreću u ljubavi. Posebno plodne su bile posljednje sezone, gdje su parovi poput Gabrijele i Miroslava, Stele i Tomislava, Zorana i Suzi te mnogih drugih, ostvarili svoje ljubavne snove. 

Posljednje sezone showa Ljubav je na selu' bilo su izuzetno plodonosne, a to je potvrdio i  najsvježije vjenčani par, Gabrijela i Miroslav iz 16. sezone. Javnost su iznenadili vjenčanjem prošlog vikenda, a sve je proteklo u intimnom ozračju u prisustvu obitelji i najbližih prijatelja. Gabrijela je za kumu odabrala Brankicu, koja joj je postala prijateljica tijekom snimanja emisija. Njih dvije su razvile blisko prijateljstvo i odlučile su okruniti ga kumstvom.

Gabrijela i Miroslav, Ljubav je na selu
Gabrijela i Miroslav, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Koji su još parovi iz 'Ljubav je na selu' izrekli sudbonosno 'da'?

Stela Pavičić i Tomislav Skejić pronašli su ljubav u 14. sezoni emisije 'Ljubav je na selu' gdje su se i zaručili. Njihovu ljubavnu priču krunili su brakom krajem veljače ove godine, a svečanost su proslavili u intimnom krugu obitelji.

Stela i Tomislav, vjenčanje
Stela i Tomislav, vjenčanje FOTO: RTL

U 13. sezoni 'Ljubav je na selu', farmer Zoran Stričević upoznao je svoju odabranicu Suzi te ju je zaprosio pred kamerama. Vjenčali su se 19. prosinca 2020. godine na Bačvicama u Splitu, a zaljubili su se jedno u drugo već u showu, na prvi pogled.

Ljubav je na selu - Zoran i Suzi
Ljubav je na selu - Zoran i Suzi FOTO: RTL

Marijan Cerovac, sudionik 13. sezone 'Ljubav je na selu', nije pronašao ljubav među svojim kandidatkinjama. Umjesto toga, preko stranice za upoznavanje upoznao je Tajlanđanku Naranphat Cerovac Madarat, poznatu kao Patty, koju je oženio pred kamerama RTL-a. Nakon što je Patty posjetila njegovu farmu, pandemija koronavirusa prisilila ju je da se vrati na Tajland kako bi bila s djecom. Međutim, zahvaljujući 'Ljubav je na selu', Patty se vratila u Buzet. Par se vjenčao tijekom snimanja 13. sezone emisije 2020. godine.

Marijan i Patty, Ljubav je na selu
Marijan i Patty, Ljubav je na selu FOTO: Privatan album

Farmer Neven Landek iz 13. sezone emisije Ljubav je na selu' ostvario je svoju najveću želju - stvorio je obitelj. Iako nije pronašao partnericu među kandidatkinjama, njegova ljubavna priča povezana je s emisijom. Nakon što nije pronašao ljubav na farmi, zaljubio se u svoju susjedu i prijateljicu Katarinu, koja se također pojavila u showu kako bi mu pomogla pronaći pravu ženu. Danas su supružnici i roditelji kćeri Mije.

Ljubav je na selu - Neven Landek
Ljubav je na selu - Neven Landek FOTO: RTL

Srećko i Antonija Ponjavić pronašli su ljubav u 11. međunarodnoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu'. Srećko, farmer iz Kanade, zaljubio se u Antoniju tijekom emisije, a par se vjenčao 2020. godine. Od tada su zajedno i imaju sina Petra. 

Antonija i Srecko Ponjavic
Antonija i Srecko Ponjavic FOTO: RTL Screenshot

Alojz Kanceljak i njegova supruga Monika također su se upoznali zahvaljujući popularnom showu 'Ljubav je na selu', a njihova ljubavna priča i danas traje. Nakon što je Monika vidjela Alojza na televiziji u emisiji, odlučila mu se javiti na Facebooku. Nakon toga su se upoznali i zaljubili. Par je već šest godina u braku i imaju dvije kćeri, Luciju i Anu.

Alojz i Monika Kanceljak
Alojz i Monika Kanceljak FOTO: Privatni album

Pored parova koji su se vjenčali nakon sudjelovanja u emisiji 'Ljubav je na selu', postoje i oni koji još nisu izrekli sudbonosno "da", ali su i dalje u sretnim vezama.

Gledatelji 15. sezone emisije 'Ljubav je na selu' svjedočili su ljubavnoj priči 66-godišnjeg farmera iz Čehovca, Dragoljuba Kostića, i njegove 57-godišnje partnerice Ljiljane Resić. Tijekom snimanja, njihovo prijateljstvo je preraslo u duboku ljubavnu vezu koja i danas traje sretno. 

Ljubav je na selu - Dragoljub i Ljiljana.PNG
Ljubav je na selu - Dragoljub i Ljiljana.PNG FOTO: RTL

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':