Ljubav je na selu

Pogađate tko je broj #1? Ines Petrić ocjenjivala farmere kod kojih je bila na farmi!

Ines Petrić gledatelji će moći pratiti i u novoj sezoni 'Ljubav je na selu', koja na RTL-u kreće od 6. rujna. Epizoda će 24 sata prije prikazivanja na televiziji biti dostupna na platformi Voyo

RTL.hr
31.08.2023 22:00

"Goran i ja smo danas izuzetno dobri prijatelji. Na njegovoj farmi mi je bilo fenomenalno i da mi nije bilo fenomenalno ne bih nikada došla u nijednu sezonu 'Ljubav je na selu', a ovako sam došla u mnogo njih. Njemu dajem čistu peticu", rekla je Ines Petrić. U videu RTL.hr-a ocjenjivala je farmere kod kojih je bila na farmi. Nažalost, s nijednim nije ostvarila ljubavni odnos, a ako je suditi po reakcijama, žao joj je što Goran nije bio njezin odabranik. 

U videu je otkrila kako se s Hakijom Špagom nedavno pomirila, a s Krunoslavom iz pretprošle sezone je ostala u odličnim odnosima. Naime, on ju je poveo na romantično putovanje, ali su tamo vrlo brzo shvatili kako nisu jedan za drugoga. Iz cijele priče je izraslo veliko prijateljstvo, a Ines je u videu pohvalila njegovu obitelj. 

Ines Petrić
Ines Petrić FOTO:

"Dajem mu peticu. Tamo su me super ugostili i primili. Super mu je obitelj, kćerke, mama, sestra i eto, čista petica", zaključila je. 

Što kažu o ostatku farmera, ne propustite pogledati u videu!

Novu sezonu 'Ljubav je na selu' pogledajte od 6. rujna na RTL-u, a 24 sata prije prikazivanja na televiziji, emisiju ekskluzivno pogledajte na novoj RTL-ovoj platformi Voyo