Ljubav je na selu

Prepoznajete li djevojčicu s fotografije? Pronašla je srodnu dušu u 'Ljubav je na selu'

Stela Pavičić Skejić podijelila je fotografiju iz djetinjstva

RTL.hr
17.06.2024 08:00

Bivša kandidatkinja 'Ljubav je na selu' Stela Pavičić Skejić prisjetila se djetinjstva i pokazala na društvenim mrežama kako je izgledala kao klinka. 

"Mini ja, bez zubića", napisala je Stela uz svoju preslatku fotografiju. 

Stela Pavičić Skejić
Stela Pavičić Skejić FOTO: Privatni album

Stela često dijeli i fotografije svog sina Arijana i pokazuje koliko je usrećuje majčinstvo, a nedavno je pozirala i sa svojom majkom Renatom. 

Stela Pavičić Skejić
Stela Pavičić Skejić FOTO: Facebook

Podsjetimo, Stela je pronašla srodnu dušu u 14. sezoni 'Ljubav je na selu' te su sudbonosno 'da' ona i Tomislav Skejić izgovorili su u veljači ove godine. Stela i Tomislav vjenčali su se u prisustvu samo uže obitelji i nisu htjeli veliko svadbeno slavlje. "Možda jednog dana bude nešto veće, primjerice obnova zavjeta", rekla je ona. 

Stela Pavičić i Tomislav Skejić
Stela Pavičić i Tomislav Skejić FOTO: Privatni album

Par je sve organizirao na brzinu zbog zdravstvenog stanja njezinog oca. "Tata mi se jako razbolio, htjela sam da i on sudjeluje u svemu. Nisam znala hoće li on moći na ljeto biti prisutan. Sada je već nepokretan i čudo je da je ostao živ. Imao je i moždani udar", otkrila je. 

'Ljubav je na selu' pogledajte na platformi Voyo.

Sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža). Prijaviti se može i na portalu RTL.hr, na linku: https://www.rtl.hr/show/prijave/prijavite-se-u-ljubav-je-na-selu-1646ef62-f648-11ed-8c30-bac0e215ddad

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':