Ljubav je na selu

Prepoznajete li ih? Marijan i Patty uživaju poput tinejdžera! Posjetili su tajlandski festival

Bivši farmer Marijan Cerovac glavni je lik na Pattynim društvenim mrežama

RTL.hr
01.03.2024 08:00

Marijan Cerovac iz Buzeta sudjelovao je u 13. sezoni 'Ljubav je na selu', a nije pronašao sreću s nijednom od svojih kandidatkinja. Ipak, na stranici za upoznavanje našao je Tajlanđanku Naranphat Cerovac Madarat zvanu Patty kojom se oženio pred RTL-ovim kamerama. 

Njihova ljubav cvjeta, a Patty svakodnevno na društvenim mrežama podijeli fotografiju sa svojim mužem, bivšim farmerom Marijanom. Patty na društvenom profilu ima preko 600 pratitelja, a videa s najviše pregleda su upravo ona gdje je sa suprugom. Patty ima talenta i znanja oko uređivanja fotografija i videa pa je tako iza njihove fotografije montirala video zmaja, a u čast kineskom novogodišnjem festivalu je montirala Marijana i sebe u malo neobičnom izdanju.

Marijan i Patty, Ljubav je na selu
Marijan i Patty, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Podsjetimo, Marijan je prodao svoju kuću u Buzetu i odselio s Patty na Tajland. "Patty i ja smo super. Supruga je jako zadovoljna jer sam je vratio kući. Živimo u prekrasnom tajlandskom gradu Nakhon Sawanu. U Hrvatsku se više ne vraćam'', otkrio je prošle godine Marijan.

Njegova gošća na farmi je bila Mara Sučić koja smatra da je prodaja kuće bila ishitrena odluka. '' Žao mi je što je prodao kuću, mislim da za nju nije dobio novaca koliko je trebao jer je, po meni, donio ishitrenu odluku, ali drago mi je da je sretan'', komentirala je Mara prošle godina za RTL.hr.

Marijan i Patty, Ljubav je na selu
Marijan i Patty, Ljubav je na selu FOTO: Privatan album

Također, tada je dodala kako je Patty bila tijekom snimanja 'Ljubav je na selu' vrlo ljubomorna na nju. ''Rekla sam Marijanu da joj kaže kako me mora pozdraviti ujutro, a ne ignorirati zbog ljubomore'', objasnila je tada Mara. ''Neću niti ja piti kavu s nekim tko mi ne sjedne kao osoba, ali pozdrav je osnova kulture'', dodala je te priznala kako su i dalje su u kontaktu, iako žive na različitim stranama svijeta.

Marijan i Patty, Ljubav je na selu
Marijan i Patty, Ljubav je na selu FOTO: Facebook

''Marijan i ja se često čujemo na Facebooku, šaljemo si pozdrave i fotografije. Pogotovo on meni. Šalje mi fotografije hrane: jastoga i škampe s broda te kako uživa sa svojom suprugom. Drago mi je zbog njega, baš sam emotivna oko njega. Zbližili smo se prijateljski tijekom snimanja emisije'', komentirala je tada Mara.

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':