Ljubav je na selu

'Prijateljstvo i dalje traje': Brankica objavila fotografije s druženja s Irenom, spojila ih 'Ljubav je na selu'

Brankica i Irena postale su dobre prijateljice zahvaljujući 'Ljubav je na selu'

RTL.hr
20.05.2024 15:00

Brankica iz 'Ljubav je na selu' otkrila je da se druži s Irenom Slopšek i podijelila je njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama. "Prijateljstvo i dalje traje", poručila je pokraj svoje objave. 

Irena Slopšek i Brankica Kobasić
Irena Slopšek i Brankica Kobasić FOTO: Facebook

Pratitelji su im poručili da uživaju, a Brankica je podijelila još nekoliko fotografija iz jednog zagrebačkog restorana. "Lijepo druženje", napisala je. 

Irena Slopšek i Brankica Kobasić
Irena Slopšek i Brankica Kobasić FOTO: Facebook

Inače, Irena je nedavno za RTL.hr progovorila o razvodu od supruga Fonda. Naime, doznala je da on ima drugu ženu. "Feštu povodom razvoda imam svaki dan s Bahrom i Ines koja su mi velika podrška i svaki dan me zovu. Bahrica me nasmijava, a Ines ima milijun planova za naša putovanja", ispričala je. 

Bahra Zahirović, Irena Slopšek i Ines Petrić
Bahra Zahirović, Irena Slopšek i Ines Petrić FOTO: Privatni album

Još nije pokrenula brakorazvodni proces. "Zbog nedostatka vremena još nisam uspjela predati papire. Fondo ne odustaje i ne želi razvod, rekao mi je da zna da mi je želja živjeti na selu pa možemo obrađivati zemlju u Kamerunu i tamo se preseliti nakon nekog vremena provedenog u Zagrebu. Nema šanse, u Lijepoj Našoj zemlja je plodnija i ljepše mi je s mojom obitelji i mojim curicama iz showa, a voljela bih imati i lijepog macana iz Hrvatske koji ima grunta i konje i s njim doživjeti starost", ispričala je Irena. 

Irena Slopšek, Ljubav je na selu
Irena Slopšek, Ljubav je na selu FOTO: Privatni album

"Sve želje sam ostvarila u životu, osim ljubavi na selu okružena prirodom i životinjama i naravno s našim veselim i dobrim čovjekom. Volim dominantne muškarce, vrijedne, zabavne, ali da imaju kosu. Nadam se da će mi Fondo dati razvod da si i tu želju ostvarim", zaključila je. 

Farmere nove, 17. sezone showa 'Ljubav je na selu'  gledatelji će moći upoznati već iduće srijede od 21.15 sati na RTL-u! Epizoda će 24 sata prije prikazivanja na televiziji biti dostupna i na platformi Voyo.

A sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).