Ljubav je na selu

Ruža i Mijo sada su prisni, a sjećate se njegovog neugodnog iznenađenja za nju? 'Razočarana sam'

Ruža i Mijo podijelili su prisne fotografije sa zabave, a očito mu nije zamjerila izbacivanje s njegove farme koje ju je iznenadilo

RTL.hr
17.04.2024 09:00

Farmeri i kandidatkinje 16. sezone 'Ljubav je na selu' okupili su se u petak u restoranu u Zagrebu, a na društvenim mrežama otkrili su koliko je bila dobra atmosfera na zabavi i podijelili brojne fotografije. Mijo Bošnjak posebno se zbližio s Ružom Pejić koja je bila u posljednjoj sezoni showa na njegovom imanju. 

Mijo, Brankica i Ruža
Mijo, Brankica i Ruža FOTO: Privatna arhiva

"Brankici sam poželio laku noć i nastavio...", poručio je Mijo. Farmer se nastavio zabavljati s Ružom i još jednom djevojkom dugo u noć. Objavili su na društvenim mrežama nekoliko prisnih zajedničkih fotografija, a Mijo je podijelio i video u kojem se vidi kako plešu. 

Očito je kako Ruža nije zamjerila farmeru što ju je izbacio sa svog imanja i odlučio ostaviti Brankicu i Kseniju. "Ja sam ostala dosta iznenađena. Ja sam mislila da će Ksenija ići prva", komentirala je tada. 

Ljubav je na selu - Mijo i Ruza
Ljubav je na selu - Mijo i Ruza FOTO: RTL

Otkrila je za RTL.hr da to nije očekivala. "Razočarana sam. Nisam se nadala da ću tako brzo izaći i da je donio odluku da baš ja odem", istaknula je. 

Objasnila je zašto misli da je nju izbacio. "Bilo je dosta vremena da se zbližimo i da odluka dođe, a osjetila sam da se Mijo zaljubio u Branku i ne odvaja se od nje, a rado bi i malo kod mene. Ja mu nisam dala povoda da to može učiniti", rekla je Ruža. 

Ksenija, Brankica, Ruža i Mijo
Ksenija, Brankica, Ruža i Mijo FOTO: RTL

Tada je otkrila kakvo mišljenje o Miji ima nakon svega što se odvilo. "Mijo je dosta osjetljiva, ima dobru dušu i neiskvaren je. Pametan je. Sve najbolje", ispričala je Ruža koja nije izgubila vjeru u ljubav zbog svega.

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':