Ljubav je na selu

Ruža iz 'Ljubav je na selu' objavila fotografiju s unukom i pokazala novu frizuru!

Ruža je podijelila fotografiju s unukom

RTL.hr
03.04.2024 07:00

Ruža je u 16. sezoni 'Ljubav je na selu' bila na imanju farmera Branka Jurkovića, a on je na kraju odabrao Smilju, a ne nju. "Stvarno mi je drago zbog Smilje i Branka. Od početka sam smatrala da ona više odgovara Branku", komentirala je Ruža koja je nedavno na društvenim mrežama objavila fotografiju u društvu unuke. 

Pokazala je da ima dužu kosu koju je posvjetlila plavim pramenovima. "Peta generacija u Švedskoj, i dalje se održava vjera i običaji katoličke vjere tako i hrvatski jezik", poručila je Ruža ispod fotografija na kojima je i njezin sin. 

"Uživaj. Sve mlađa i mlađa baka", komentirala je njena prijateljica. 

Ruža
Ruža FOTO: Privatni album

Inače,  Ruža je u prosincu prošle godine imala blagi moždani udar zbog čega je obavljala pretrage u bolnici Sv. Duh u Zagrebu, a liječenje je odlučila nastaviti u Švedskoj ako bude potrebno. 

Ruža Adelborg, Ljubav je na selu
Ruža Adelborg, Ljubav je na selu FOTO: RTL

"Bila sam u Bosni i Hercegovini i stala sam u mjestu Doboj u trgovinu. Pri ulasku mi je postalo loše. Uhvatila me muka, slabost, nisam osjećala noge. Jako sam se zabrinula i odveli su me liječniku. Ustanovljeno je kako sam imala slabi moždani udar. Dobro sam sada, došli su mi liječnici iz Švedske, da me vrate što prije kući. Trenutačno sam u Zagrebu, a sada sam dobila i dopuštenje da putujem pa se vraćam kući", ispričala je za RTL.hr. 

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':