Ljubav je na selu

Ruža iz 'Ljubav je na selu' pozirala na plaži, pratitelj joj poručio: 'Morska vila'

Ruža uživa na moru odakle oduševljava pratitelje svojim fotografijama

RTL.hr
10.06.2024 12:00

Ruža iz 'Ljubav je na selu' nedavno je stigla u Hrvatsku, a nakon posjeta Zagrebu otišla je uživati na hrvatskoj obali. Ranije je objavila fotografiju iz kafića u mjestu Sabunike  pokraj Zadra. 

Ruža
Ruža FOTO: Privatni album

"Izlazak u Sabunikama. Potražnja za nekim zgodnim kavalirom. Živjeli", poručila je Ruža, koja nije izgubila vjeru u ljubav nakon što je farmer Branko Jurković nije odabrao u 'Ljubav je na selu'. 

Ruža je prošlog vikenda podijelila fotografiju s plaže. "Divan dan", poručila je uz fotografiju u kupaćem kostimu. 

"Uživaj", "Morska vila", "Jako si lijepa i zgodna, svaka čast", "komentirali su pratitelji njezinu objavu. 

Ruža, Ljubav je na selu
Ruža, Ljubav je na selu FOTO: Instagram

Podsjetimo, Ruža je bila jedna od kandidatkinja na Brankovom imanju, a on je na kraju birao između nje i Smilje. Odabrao je Smilju. "Stvarno mi je drago zbog Smilje i Branka. Od početka sam smatrala da ona više odgovara Branku", komentirala je Ruža.

Propuštenu epizodu 'Ljubav je na selu' pogledajte na platformi Voyo.

Sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža). Prijaviti se može i na portalu RTL.hr, na linku: https://www.rtl.hr/show/prijave/prijavite-se-u-ljubav-je-na-selu-1646ef62-f648-11ed-8c30-bac0e215ddad

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':