Ljubav je na selu

Ruža iz 'Ljubav je na selu' stigla iz Švedske u Zagreb, a dala je naslutiti razlog: 'Svi udvarači neka dođu'

Ruža je otkrila na društvenim mrežama da je doputovala u Zagreb

RTL.hr
10.04.2024 21:00

Ruža iz 'Ljubav je na selu', koja živi u Malmou, otkrila je na društvenim mrežama da je doputovala iz Švedske u Zagreb. "Dragi moji, konačno sam u Zagrebu", poručila je. 

Otkrila je da se susrela s prijateljicom u kafiću u Zagrebu, a pozvala je pratitelje da im se slobodno pridruže. 

Ruža, Ljubav je na selu
Ruža, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Ruža je nedavno dala naslutiti svoj razlog dolaska. Naime, riječ je o okupljanju farmera i kandidata 16. sezone 'Ljubav je na selu' koje je ranije Brankica najavila na društvenim mrežama i pitala tko će doći. "Bit će mi drago ako svi dođete da se vidimo, isplešemo, podružimo", napisala je. 

"Dolazim", poručila je Ruža. "Svi udvarači neka dođu. Sad im je prilika", našalila se. Ranije je i Ivan Detković otkrio za RTL.hr da će imati domjenak u Zagrebu. 

Ljubav je na selu   Ruza i Branko
Ljubav je na selu Ruza i Branko FOTO: RTL.hr

Inače, Ruža je u showu bila na imanju Branka Jurkovića, a on je na kraju birao između nje i Smilje. Odabrao je Smilju. "Stvarno mi je drago zbog Smilje i Branka. Od početka sam smatrala da ona više odgovara Branku", komentirala je Ruža koja je nedavno podijelila fotografiju s unukom. 

Ruža
Ruža FOTO: Privatni album

Pokazala je da ima dužu kosu koju je posvjetlila plavim pramenovima. "Peta generacija u Švedskoj, i dalje se održava vjera i običaji katoličke vjere tako i hrvatski jezik", poručila je Ruža ispod fotografija na kojima je i njezin sin. 

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':