Ljubav je na selu

Ruža iz 'Ljubav je na selu' uživa na moru, a ne gubi vjeru u ljubav: 'Potražnja za nekim zgodnim kavalirom'

Ruža je otkrila na društvenim mrežama da je na moru s prijateljicom

RTL.hr
09.06.2024 18:00

Ruža, koja je bila kandidatkinja 16. sezone 'Ljubav je na selu', nedavno je na društvenim mrežama otkrila da je doputovala u Hrvatsku iz Švedske. Prvo je posjetila Zagreb, a na Facebooku je podijelila snimku s Trga bana Josipa Jelačića gdje je prolazila Parada ponosa.

Ruža je sada otkrila da je s prijateljicom otišla uživati na Jadranu. Objavila je fotografiju iz kafića u mjestu Sabunike  pokraj Zadra. 

Ruža
Ruža FOTO: Privatni album

"Izlazak u Sabunikama. Potražnja za nekim zgodnim kavalirom. Živjeli", poručila je Ruža, koja nije izgubila vjeru u ljubav nakon što je farmer Branko Jurković nije odabrao u 'Ljubav je na selu'.

Podsjetimo, Ruža je bila jedna od kandidatkinja na Brankovom imanju, a on je na kraju birao između nje i Smilje. Odabrao je Smilju. 

Ljubav je na selu   Ruza i Branko
Ljubav je na selu Ruza i Branko FOTO: RTL.hr

"Stvarno mi je drago zbog Smilje i Branka. Od početka sam smatrala da ona više odgovara Branku", komentirala je Ruža.

Propuštenu epizodu 'Ljubav je na selu' pogledajte na platformi Voyo.

Sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža). Prijaviti se može i na portalu RTL.hr, na linku: https://www.rtl.hr/show/prijave/prijavite-se-u-ljubav-je-na-selu-1646ef62-f648-11ed-8c30-bac0e215ddad

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':