Ljubav je na selu

Ruža iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr o odnosu s Mijom: 'Neiskvaren je, ali ne može odlučiti...'

Ruža Pejić i Mijo Bošnjak zajedno su se zabavljali do ranih jutarnjih sati nakon nedavnog okupljanja ekipe posljednje sezone showa 'Ljubav je na selu'

RTL.hr
21.04.2024 08:00

Već dobro poznato lice showa 'Ljubav je na selu', Ruža Pejić, za RTL.hr podijelila je svoje dojmove s partyja te postoji li mogućnost da se odnos između nje i Mije razvije u nešto više od prijateljstva. Također je iznijela svoje mišljenje o Miji.

Kakvi su tvoji doživljaji s partyja gdje se okupila ekipa posljednje sezone 'Ljubav je na selu'? Kako je bilo? 

Bilo je zabavno i lijepo. Pozvali su me, bilo mi je ugodno i drago što su me pozvali te što ponovno vidim našu ekipicu. Sa mnom je išla i moja unučica koja me jako voli pa sam je povela sa sobom. 

S kime si najviše vremena provodila na druženju?

Najviše sam vremena provela s Mijom i Brankicom. Najviše s njima. Nas troje zajedno smo se najviše družili. Pozvala sa Miju da ide sa mnom na drugo mjesto nakon partyja, kao i Brankicu. Brankici se spavalo, a Mijo je odlučio ići sa mnom i kolegicom koja je isto bila u showu 'Ljubav je na selu'. 

Mijo, Brankica i Ruža
Mijo, Brankica i Ruža FOTO: Privatna arhiva

Postoji li mogućnost da se vaš odnos razvije u nešto više od prijateljstva? 

Ne. Moj odnos prema Miji je isti kao što je bio i prije. Sve ostaje na prijateljskoj bazi.  

Koje je tvoje mišljenje o Miji?  

Mijo je dobar čovjek. Neiskvaren je, ali se ne može odlučiti koju će. Hoće li stariju ili mlađu i treba li mu uopće žena ili ne treba. Po mojoj procjeni, on se samo jako voli zabavljati. 

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':