Ljubav je na selu

Samanta i Damir skupa proveli Uskrs, a poslali su posebnu poruku: 'Širite ljubav'

Samanta i Damir bliski su prijatelji, a zajedno su proveli i Uskrs

RTL.hr
02.04.2024 20:00

Samantu i Damira spojila je 'Ljubav je na selu' i imali su kratku romansu nakon showa, ali odlučili su ostati prijatelji te su nerazdvojni. Zajedno su proveli i Uskrs. 

"Sretan Uskrs. Ljudi, budite dobri jedni prema drugima, puni nade, širite ljubav", poručili su. Pozvali su gledatelje da se prijave u novu, 17. sezonu 'Ljubav je na selu'. 

Damir Toplek i Samanta Knežević
Damir Toplek i Samanta Knežević FOTO: Privatni album

"Upoznat ćete puno dobrih ljudi, bit će puno lijepih prijateljstava. Dobre avanture. Možda se rodi koja ljubav. Proputovat ćete cijelu Hrvatsku. Ljudi moji, prijavite se i gledamo se. I naravno, doživite i vi 'Ljubav je na selu'. Sretan Uskrs. Pozdrav", rekli su Samanta i Damir. 

Damir Toplek i Samanta Knežević
Damir Toplek i Samanta Knežević FOTO: Privatni album

Podsjetimo, Damir i Samanta se druže otkad su se upoznali u 'Ljubav je na selu', a nakon što su imali kratku romansu, na neko vrijeme bili su prekinuli svoje druženje. 

"Gle, imali smo nešto malo, ovo ono, ali mislim da je najbolje da ostanemo prijatelji i da tako najbolje funkcioniramo. Nismo se potpuno našli", objasnio je Damir. 

Ubrzo su ponovno nastavili svoje druženje. 

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':