Ljubav je na selu

Samanta i Damir uživali skupa u Zadru, a ona otkrila koliko su bliski: 'Pauza za kavu s Bubbyjem'

Samanta i Damir nerazdvojni su i često putuju zajedno, a tako je bilo i prošlog vikenda

RTL.hr
16.04.2024 13:00

Samanta Knežević iz 'Ljubav je na selu' vikend je provela u društvu Damira Topleka, a proveli su ga u Zadru kod njezine bake, kako je ranije otkrila za RTL.hr. Objasnila je kako upravo zbog toga neće ići na okupljanje farmera i kandidata 16. sezone koje su organizirali u Zagrebu. 

"Ovaj vikend sam isplanirala da odem u Zadar kod bake s Damirom Toplekom tako da neću ići na okupljanje", ispričala je Samanta. Ona i Damir su bliski prijatelji i nerazdvojni, a često putuju skupa po Lijepoj Našoj, ali i izvan nje. 

Samanta Knežević i Damir Toplek
Samanta Knežević i Damir Toplek FOTO: Instagram

Oboje su odabrali vesela izdanja za zajednički vikend. Samanta je pozirala u cvjetnoj haljini dok je Damir nosio košulju i šešir na patkice. Poslije je Samanta u njegovoj košulji sa šeširom na glavi pozirala uz more. "Pauza za kavu s Bubbyjem", napisala je uz jednu od fotografija. 

Samanta Knežević i Damir Toplek
Samanta Knežević i Damir Toplek FOTO: Instagram

Inače, zbog toga što su nerazdvojni, šuškalo se da su Samanta i Damir u vezi. Oni kažu da su tek odlični prijatelji, a imali su kratku romansu prošle godine o kojoj je progovorio Toplek. 

"Gle, imali smo nešto malo, ovo ono, ali mislim da je najbolje da ostanemo prijatelji i da tako najbolje funkcioniramo. Nismo se potpuno našli", objasnio je. 

Samanta Knežević i Damir Toplek
Samanta Knežević i Damir Toplek FOTO: Instagram

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':