Ljubav je na selu

Samanta za RTL.hr o Ivanovom zavođenju i idealnom muškarcu: 'Treba imati čvrst karakter'

Samanta se osvrnula na Ivanove pokušaje osvajanja i njihovu zajedničku budućnost

RTL.hr
23.11.2023 16:00

Samanta je za RTL.hr komentirala svoj odnos s Ivanom i njegove pokušaje zavođenja. Naime, farmer joj je priredio iznenađenje zbog kojeg je morala nositi povez na očima. "Doveo sam te u svadbenu sobu", rekao joj je farmer. 

"Odlučio sam je odvesti tamo da spavamo jednu noć pošto smo u odvojenom apartmanu", objasnio je Ivan. "Mislim da je bolje da idemo u jacuzzi", rekla je Samanta kojoj se baš i nije svidjelo iznenađenje.  "Ja sam pobjegla. Rekla sam: 'Samanta, spašavaj živu glavu'", komentirala je Samanta. 

Nakon toga su se družili u jacuzziju. 

Ivan i Samanta, Ljubav je na selu
Ivan i Samanta, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Osvrnula se na svoj i Ivanov odnos. "Totalno smo dva različita svijeta. Naša veza bi mogla teško funkcionirati", rekla je Samanta. Našalila se da sumnja da će mu pomoći svadbeni apartmani i bacanje sladoleda ako se ne poklope u nekim mišljenjima. 

Otkrila je kakav je muškarac može osvojiti. "Treba mi alfa muškarac koji je sam svoj šef. Treba imati čvrsti karakter i s kojim ću imati slične poglede na život i koji se brine o svojoj ženi i pazi je", objasnila je Samanta. 

Dotaknula se i teme posla te istaknula da želi muškarca koji je neće tjerati da radi. "Žena je tu da se brine o kući i obitelji i svega u vezi toga", zaključila je. 

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':