Ljubav je na selu

Sandi dolazi iz Slovenije i veliki je romantik, a na prijavu ga je inspirirao farmer Jožef!

Sandi se nada ženi dobre duše

RTL.hr
19.05.2024 17:00

Sandi stiže iz susjedne Slovenije, a trenutno radi kao vozač i dostavljač. Tamošnja javnost dobro ga poznaje jer je bio jedan od sudionika slovenske verzije 'Braka na prvu', a kada je prošle godine ugledao svog sunarodnjaka Jožefa Mastnaka u 16. sezoni 'Ljubav je na selu, odlučio je još jednom sreću okušati pred kamerama. Svoje slobodno vrijeme provodi s prijateljima i u šetnjama, voli raditi u svom vrtu, voćnjaku i vinogradu. Za sebe kaže da je veliki romantik, neiskvaren, društven, ne voli laži i prevare. Bio je u vezi osam godina i iz nje ima sina. Nada se da će u emisiji pronaći djevojku dobre duše i srca koja je društvena, skromna i dijeli njegove svjetonazore, od 39 do 50 godina i srednje građe.

Sandi Hribernik (52), Slovenska Bistrica
Sandi Hribernik (52), Slovenska Bistrica FOTO: RTL

U mom srcu je neka praznina. Kad bi ovdje netko bio uz mene, sve bi bilo drukčije", ističe Sandi.

Farmere nove, 17. sezone showa 'Ljubav je na selu'  gledatelji će moći upoznati već iduće srijede od 21.15 sati na RTL-u! Epizoda će 24 sata prije prikazivanja na televiziji biti dostupna i na platformi Voyo.

A sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':