Ljubav je na selu

Sara za RTL.hr o braku s farmerom Mihaelom, majčinstvu i 'Ljubav je na selu': 'Sin Borna zna kako smo se upoznali'

Sara je progovorila o svom životu s Mihaelom i njihova dva sina te se osvrnula na 'Ljubav je na selu' koja ih je spojila

RTL.hr
18.04.2024 07:00

Sara Hrnčić i Mihael Sklizović zaljubili su se u šestoj sezoni 'Ljubav je na selu', a danas uživaju u obiteljskoj idili. Sara je za RTL.hr otkrila kako izgleda njihov zajednički život, koliko ju je mačinska uloga promijenila i kako joj je prisjetiti se sudjelovanja u showu. 

Čime se bavite?

Trenutno sam još uvijek doma s djecom, pošto nam je teško uskladiti čuvanje manjeg sina Jone koji još ne ide u vrtić, ali pomažem Mihaelu u njegovim poslovima na farmi koliko mogu i stignem.

Sara Hrnčić i Mihael Sklizović
Sara Hrnčić i Mihael Sklizović FOTO: Privatni album

Kako izgleda vaša svakodnevica?

Ujutro se budim najčešće prva pa budim starijeg sina i ispraćam u školu, zatim popijem ili počnem piti kavu i doručkovati dok se ne probude mlađi sin Jona i Mihael. Slijedi kuhanje ručka da bude gotov kad se Borna vrati iz škole, spremanje, pranje rublja. Sad je ljepše vrijeme pa je započela i košnja vani i briga oko cvijeća i vrta. Prije Joninog spavanja popodne smo vani i igramo se na dvorištu, idemo u šetnje i posjećujemo tete, prabake, pradjedove i tako. Ostatak dana se isto družimo, pišemo zadaću, pomažemo tati oko hranjenja životinja i jedva čekamo večer da se nakon tuširanja umotamo u dekice i gledamo neki crtiće, neki serije, pričamo i provodimo malo više vremena zajedno jer smo obavili sve planirano tijekom dana.

Sara Hrnčić i Mihael Sklizović
Sara Hrnčić i Mihael Sklizović FOTO: Privatni album

Ima li kakvih novosti u vašim životima?

Najnovije nam je trenutno da je Borna prvi razred pa smo od rujna prošle godine najviše zakupljeni školom. Mihael je proširio farmu, nemamo krave već par godina, ali sad ima više svinja, nešto ovaca, konja, naravno kokoši. 

Sara Hrnčić i Mihael Sklizović
Sara Hrnčić i Mihael Sklizović FOTO: Privatni album

Kako su vaši sinovi? Koliko vas je majčinska uloga promijenila? 

Borna je prvi razred, a Jona će uskoro tri godine. Dobro su, druže se skupa, pomažu tati i pokušavaju ne ljutiti puno mamu. Pa majčinska uloga me promijenila svakako, kao vjerujem i svaku ženu. Oduvijek sam bila odgovorna i brižna, a sad sam samo još više. Kad se Borna rodio, bila sam dosta mlada pa mi je bilo teže, i psihički i fizički dok se nismo uhodali, a kad se Jona rodio bilo je puno lakše. Borna je puno pomogao oko brata, preselili smo se u novu kuću u tom periodu pa smo time dobili svoj mir, raspored i rituale koje možda nismo imali kad nas je bilo više u kući.

Sara Hrnčić i Mihael Sklizović
Sara Hrnčić i Mihael Sklizović FOTO: Privatni album

Znaju li kako su im se mama i tata upoznali i cijelu romantičnu priču? 

Sin Borna zna kako smo se upoznali, gledao je i emisije i zanimljivo mu je sve to skupa, Jona je manji pa još ne razumije toliko, ali hoće i on s vremenom biti više zainteresiran pa ćemo mu pričati.

Kako vam je prisjetiti se sudjelovanja u 'Ljubav je na selu'?

Često se sjetim sudjelovanja u emisiji, pogotovo kad krene nova sezona. Onda pratimo svi skupa obiteljski, pa Mihael i ja uspoređujemo kako je bilo nama, a kako je sada, dosta se promijenilo u ovih skoro devet godina.

Sara Hrnčić i Mihael Sklizović
Sara Hrnčić i Mihael Sklizović FOTO: Privatni album

Nedavno ste proslavili 28. rodendan. Jeste li ostvarili dosad sve što ste htjeli?

Da, proslavila sam već 28. rođendan, a nikad nemam posebnih želja, osim da smo svi zdravi i da smo skupa, da djeca rastu u dobrom okruženju i da smo sretni.

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':