Ljubav je na selu

Sjećate li se njih? Ove farmerice tražile su srodnu dušu u 'Ljubav je na selu'

Prisjetili smo se farmerica iz 'Ljubav je na selu'

RTL.hr
17.05.2024 20:00

U 'Ljubav je na selu' u dosadašnjih 16 sezona uglavnom smo pratili farmere koji su bili u potrazi za srodnom dušom, no bilo je i nekoliko farmerica koje su se odvažile na taj korak. Prisjetili smo se nekih od njih. 

Prva farmerica koja se prijavila u 'Ljubav je na selu' bila je Silvija Vidović iz Šenkovca nedaleko Čakovca. Otkrila je u emisiji da se bavi uzgojem krava muzara i završava studij ekološke poljoprivrede. Tada je istaknula i da traži jakog, marljivog muškarca koji će biti glava u kući.

Silvija Vidović
Silvija Vidović FOTO: RTL

Simpatične Istrijanke Marjane Tikel mnogi se sjećaju iz pete sezone 'Ljubav je na selu' kada je tražila srodnu dušu. Najviše su joj se svidjela pisma od Darija Liliana, Gorana Margića, Slavka Vandekara, Dominka Kranjčevića i Bernarda Barkovića. Neki su je iznenadili cvijećem, a drugi osvojili ljubavlju prema životinjima. Nažalost, nije pronašla ljubav s nijednim od odabranih kandidata. 

Marjana Tikel
Marjana Tikel FOTO: RTL

U šestoj sezoni upoznali smo Lidiju Bašnec iz Lipika koju je u emisiju prijavio sin Matija. Završila je veterinarski fakultet, a ima svoj OPG te vodi uzgajivačnicu kasača za utrke te konje za turističko i terapijsko jahanje.

Lidija Bašnec
Lidija Bašnec FOTO: RTL

Mnogima neobična Ličanka zbog piercinga i tetovaža Dragana Vojnović tražila je srodnu dušu u petoj sezoni 'Ljubav je na selu'. Tada 22-godišnja farmerica na svom imanju ugostila je kandidate među kojima je bio i Nemanja Blanuša. Dragana i Nemanja stalno su vodili burne rasprave, a u jednom trenutku ga je čak otjerala s imanja. S obzirom da takav njihov odnos, nitko nije slutio da će se između njih roditi ljubav. 

Dragana Vojnović
Dragana Vojnović FOTO: RTL

Romantičarka avanturističkog duha Marina Peštaj iz Donje Stubice predstavila se u osmoj sezoni showa. Rekla je da obožava plesati i pohađala je sve moguće tečajeve plesa, a istaknula je da bi voljela upoznati nekog tko bi s njom uživao u zajedničkom plesanju u plesnoj školi.

Marina Peštaj, ljubav je na selu
Marina Peštaj, ljubav je na selu FOTO: RTL

U 11. sezoni 'Ljubav je na selu' koja se odvijala izvan granica Lijepe Naše, prijavila se Darinka Ljubica Goravica Green koja živi u Čileu gdje je i rođena, ali njezina obitelj potječe iz Dubrovnika. Darinka živi u gradu Iquiqueu i ima dvoje djece. Vlasnica je turističke agencije.

Darinka Ljubica Goravica Green
Darinka Ljubica Goravica Green FOTO: RTL

Farmerica Rasema Vladetić obilježila je 13. sezonu emisije. Nije bila baš sretna kada je shvatila da su se za njenu farmu prijavili muškarci kojima po godinama može biti majka. No licem joj se razvukao osmijeh kada je upoznala Zvonka. Ipak, on je priznao da Rasema ne bi mogla pratiti njegov životni ritam. Farmerica je na kraju odlučila da se moraju rastati.

Rasema Vladetić
Rasema Vladetić FOTO: RTL

Farmere nove, 17. sezone showa 'Ljubav je na selu'  gledatelji će moći upoznati već iduće srijede od 21.15 sati na RTL-u! Epizoda će 24 sata prije prikazivanja na televiziji biti dostupna i na platformi Voyo.

A sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':