Ljubav je na selu

Sjećate se četvrte sezone 'Ljubav je na selu'? Prvi put smo imali farmericu, a ovo pismo je privuklo pažnju

Četvrta sezona 'Ljubav je na selu' emitirala se 2013. godine na RTL-u, a među farmerima se našla i jedna farmerica

RTL.hr
21.05.2024 20:00

Saša Kunjek

Obrtnik i poljoprivrednik iz Brda Cirkvenskog Saša Kunjek u predstavljanju je rekao da u svojim poslovima ima veliku pomoć trojice prekrasnih sinova. Kao samohrani otac svoj život posvetio je djeci i oni su uključeni u sve što radi tako i njegovu ljubavnu potragu. Sinovi su uvjereni kako će njihov tata dobiti najveći broj pisama i obistiniti njihove želje da  će im se na farmi pridružiti jedna crnka, plavuša i brineta.

Saša Kunjek
Saša Kunjek FOTO: RTL

Saša Domitrović

Saša Domitrović na idiličnim obroncima Bilogore uzgaja ovce, a otkrio je da traži muzikalnu djevojku. 

Saša Domitrović
Saša Domitrović FOTO: RTL

Zvonimir Kundija

Cvjećar i povrtlar iz Varaždina Zvonimir Kundija, kojem su strast automobili, glazba i žene, rekao je da traži pravu temperamentnu damu koja može prihvatiti život na selu. 

Zvonimir Kundija
Zvonimir Kundija FOTO: RTL

Goran Škrljac 

Najsramežljiviji farmer Goran Škrljac bavi se  stočarstvom i proizvodnjom raznih vrsta sireva. 

Goran Škrljac (31)
Goran Škrljac (31) FOTO: RTL

Anto Poluta

Šarmantni galeb s Pelješca Anto Poluta bavi se ugostiteljstvom i proizvodnjom autohtonih vrsta vina i maslinovog ulja. U predstavljanju je istaknuo da je uvjeren kako će odličnim kuhanjem, gitarom i klapskim pjesmama osvojiti ženska srca.

Anto Poluta
Anto Poluta FOTO: RTL

Mario Čmarec

Plahi i pomalo sramežljivi Podravac Mario Čmarec rekao je da se nada pronaći pravu i iskrenu ljubav. Za ljubav je spreman učiniti sve, istaknuo je da želi pronaći djevojku koja voli raditi na selu i ne boji se seoskog života.

Mario Čmarec (35)
Mario Čmarec (35) FOTO: RTL

Marko Matozan

Marko Matozan, kojeg svi zovu Damir, Dalmatinac je iz slavonskog mjesta Otok, i to iz takozvane Ulice neženja. U predstavljanju je rekao da vjeruje kako će od svojih pisama moći pronaći nekoga za sve prijatelje iz Ulice neženja.

Marko Matozan
Marko Matozan FOTO: RTL

Marinko Banovac
Marinko Banovac bavi se poljoprivredom i vinarstvom, a proizvodi i vlastito pivo. U srcu prelijepe Istre, Svetom Petru u Šumi, Marinko svojim pozitivnom stavom zaziva ljubavnu sreću.

Marinko Banovac, Ljubav je na selu
Marinko Banovac, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Marino Vuković

Farmer iz Vrgorca Marino Vuković otkrio je da živi s motom "da cure vole pločice, spavale bi u kupaoni". Nakon emitirane epizode u selu je postao prava zvijezda.

Marino Vuković
Marino Vuković FOTO: RTL

Silvija Vidović

Ipak, glavna zvijezda četvrte sezone 'Ljubav je na selu' bila je Silvija Vidović iz Šenkovca. Prva farmerica u potrazi za ljubavnom srećom sakupila je najveći broj pisama. Silvija je donijela slavu i svom ocu. Dobila je i jedno pismo iz zatvora. 

Silvija Vidović
Silvija Vidović FOTO: RTL

Farmere nove, 17. sezone showa 'Ljubav je na selu'  gledatelji će moći upoznati u srijedu, 22. svibnja od 21.15 sati na RTL-u! Epizoda će 24 sata prije prikazivanja na televiziji biti dostupna i na platformi Voyo.

A sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':