Ljubav je na selu

Sjećate se Darija iz 'Ljubav je na selu'? Nikad nije bio u vezi, a onda je upoznao nju i sada žive obiteljsku idilu

Darija Gašparića je zahvaljujući 'Ljubav je na selu' primijetila njegova supruga Ana

RTL.hr
30.05.2024 12:00

Mladog mehaničara Darija Gašparića gledatelji su upoznali u devetoj sezoni 'Ljubav je na selu' kada je otkrio da zbog svoje sramežljivosti nikad nije bio u vezi. Želio je pronaći ženu koja bi mu bila podrška dok brine o velikoj obiteljskoj farmi, a ispričao je da voli spremati zabave na kojima svira harmoniku i pjeva s prijateljima. 

Dario Gašparić ljubav je na selu
Dario Gašparić ljubav je na selu FOTO: RTL

Dario je svojim pojavljivanjem u 'Ljubav je na selu' osvojio simpatije, a privukao je pozornost i jedne posebne djevojke - Ane Pahl.  "Ja sam mu se prva javila i dogovorili smo se za kavu i upoznali se. Bila je to ljubav na prvi pogled", ispričala je Ana koju smo imali prilike kasnije gledati u 'Večeri za 5'. 

Dario Gašparić, Ljubav je na selu
Dario Gašparić, Ljubav je na selu FOTO: Prigorski.hr

Par je svoju ljubav okrunio brakom u listopadu prošle godine. Dario je izgovorio sudbonosno 'da' svojoj zaručnici Ani u župnoj crkvi sv. Petra i Pavla u Svetom Petru Čvrstecu pred obitelji i prijateljima. 

Dario i Ana Gašparić
Dario i Ana Gašparić FOTO: Privatni album

Inače, Dario i Ana dobili su i sina krajem 2020., a oboje dijele fotografije njihove obiteljske idile na društvenim mrežama. 

Propuštenu epizodu 'Ljubav je na selu' pogledajte na platformi Voyo.

Sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža). Prijaviti se može i na portalu RTL.hr, na linku: https://www.rtl.hr/show/prijave/prijavite-se-u-ljubav-je-na-selu-1646ef62-f648-11ed-8c30-bac0e215ddad

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':