Ljubav je na selu

Sjećate se ovog para iz 'Ljubav je na selu'? Imali su turbulentan početak, a onda je Mihael zaprosio Saru

Mihael i Sara doživjeli su jednu od najljepših ljubavnih priča u 'Ljubav je na selu'

RTL.hr
17.04.2024 21:00

Sara Hrnčić i Mihael Sklizović upoznali su se u šestoj sezoni 'Ljubav je na selu', a upravo zahvaljujući toj emisiji danas uživaju u obiteljskoj idili. Da će njihov odnos završiti brakom, teško je bilo procijeniti na početku. Naime, Mihael je poslao Saru doma i odabrao drugu kandidatkinju, no onda je njihova priča dobila zaokret.

Sara i Mihael upoznali su se u 'Ljubav je na selu'
Sara i Mihael upoznali su se u 'Ljubav je na selu' FOTO: RTL

Naime, u posljednjoj epizodi šeste sezone najdugovječnijeg reality showa u Hrvatska dogodila se posebno romantična scena. Produkcija je sve farmere s njihovim odabranicama dovela na otok Brač. Ondje ih je dočekala voditeljica Marijana Batinić i odvela u prekrasnu vilu gdje su imali nezaboravni vikend.

Mihael Sklizović i Sara Hrnčić
Mihael Sklizović i Sara Hrnčić FOTO: Privatni album

Mihael je iznenadio Marijanu Batinić na početku epizode kada joj je otkrio da želi zaprositi Saru i zamolio da mu pomogne s odabirom prstena. Slavonski farmer nije dugo oklijevao i kleknuo je na stijenu uz more pred Saru i zaprosio je. Ona je pristala, a Marijanu je toliko dirnuo taj trenutak da se rasplakala. 

Sara Hrnčić i Mihael Sklizović
Sara Hrnčić i Mihael Sklizović FOTO: Privatni album

Inače, Mihael i Sara skrasili su se na njihovom imanju te uživaju u bračnoj idili te imaju sinove Bornu i Jonu. 

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':