Ljubav je na selu

Sjećate se Petra iz 'Ljubav je na selu'? Ostvario je filmsku karijeru i radio sa slavnim glumcima

Petar je sudjelovao u prvoj sezoni 'Ljubav je na selu', a može se pohvaliti kaskaderskom karijerom

RTL.hr
18.05.2024 08:00

Petar Benčić  iz Žminja u Istri bio je jedan od kandidata prve sezone 'Ljubav je na selu' koja se emitirala 2009. godine. Tada je otkrio da traži djevojku koja će s njim dijeliti ljubav prema životinjama, posebice konjima.

Petar Benčić
Petar Benčić FOTO: RTL

O Petru se dosta pisalo zbog njegove karijere filmskog kaskadera. Ostvario je više od 60 uloga u filmovima ili serijama, a među njima su 'Robin Hood', 'The Hitman's Bodyguard' i 'The Hunting Party'. Snimao je s Goranom Višnjićem, Richardom Gereom, Jamiejem Foxom, Ryanom Reynoldsom i drugim glumačkim zvijezdama. 

"Kaskaderske scene snimam i bez konja i s njima. Ali ipak su ove s konjima češće jer su konji koje uzgajam istrenirani za takve scene, a i atraktivni su fizički, onako kako treba sedmoj umjetnosti", ispričao je Petar prošle godine za IstraIN

Petar Benčić, Ljubav je na selu
Petar Benčić, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Inače, od 12. godine bavi se jahanjem, a do sada je odnio tri pobjede na barbanskoj Trci. 

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':