Ljubav je na selu

Sjećate se Renate? Promijenila frizuru, a za RTL.hr otkrila: 'Još uvijek nisam pronašla posao'

Renata Šapina, bivša kandidatkinja 'Ljubav je na selu', i dalje uživa u solo životu

RTL.hr
14.04.2024 07:00

Renata Šapina iz Slavonskog Broda gledateljima je poznata iz 12. i 13. sezone emisije 'Ljubav je na selu'. Bila je kod farmera Milana Milinkovića te kod Zorana Stričevića. Gledatelje je iznenadila izjavom kako ''ne radi ništa'', a onda otkrila da je to zato što je njezina obitelj prije nekoliko godina osvojila jackpot na lutriji. Iako je Slavonka, gradska je cura i nije navikla na život na selu pa se njezino proročanstvo da se neće snaći na farmi i ispunilo. Renata i dalje živi poput kraljice, a nedavno se odlučila i za promjenu frizure. 

"Slobodna sam i dalje, a i slobodna ću i ostati. Znate vi u kakvom mi svijetu živitmo? Nisam naletjela na takvu osobu koja bi mi bila dobra. Ne moram imati nekoga da bih bila sretna. Sretnom me čini što je cvijeće procvalo, ne moram imati nikoga da bih bila sretna. Ispunjava me kada nekome nešto poklonim, kada nekoga usrećim na bilo koji način...", rekla je Renata. 

Ljubav je na selu - Renata Šapina
Ljubav je na selu - Renata Šapina FOTO: RTL

Ispunjena je, kaže, i duhovno budući da se prije nekoliko godina okrenula Bogu. Kaže kako ju je na to nagnalo nešto negativno što je doživjela, a o tome ne želi pričati.  

"Nešto sam vidjela i onda sam odlučila da ću otići u Crkvu i tamo sam ostala", naglasila je. 

No, kako kaže, posao još uvijek nije pronašla, a kaže kako ga niti ne traži. 

"Ne tražim posao. Nije da me ne zanima, danas je teško pronaći posao, to je danas problematično. Voljela bih da radim, ali nema, nisam jedina na svijetu koja tako živi. No, i dalje idem po kavama i u shoppinge. Sada dolazi ljeto pa idem na more, a planiram posjetiti i Bosnu i Hercegovinu", rekla je Renata. 

Renata, Ljubav je na selu
Renata, Ljubav je na selu FOTO: Privatna arhiva

Uoči ljetne žege odlučila se i na promjenu frizure pa je svoju dugu kovrčavu kosu skratila. 

Za svoje bivše farmere, koji su se skrasili, ima samo riječi hvale, pogotovo za Milana koji se nedavno zaručio. 

"Sve najljepše im želim u životu, bitno je da se slažu", zaključila je. 

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':