Ljubav je na selu

Sjećate se Željka iz 'Ljubav je na selu'? Našao je sreću neočekivano, a uživa u očinskoj ulozi

Željko Bilić upoznao je svoju suprugu zahvaljujući pojavljivanju u 'Ljubav je na selu'

RTL.hr
20.04.2024 12:00

Željko Bilić iz Bala tražio je srodnu dušu u desetoj sezoni 'Ljubav je na selu'. "Više puta sam zaplakao zbog ljubavi, ali nadam se da postoji netko tko će cijeniti moju pažnju", rekao je tada farmer. 

Na njegovo imanje došle su Ruža Pejić, Maja Lena Švaljug i Jacqueline Kale, a kasnije im se pridružila i Paulina Popović. Ipak, nijedna nije osvojila Željkovo srce. No zahvaljujući 'Ljubav je na selu' upoznao je Felinu Anić. Naime, ona mu se javila na društvenim mrežama nakon što ga je vidjela u emisiji. 

Željko Bilić
Željko Bilić FOTO: RTL

"Kad sam ugledala Željka na televiziji, u dubini srca sam znala da je upravo on ta osoba za mene. Činilo mi se kao da ga oduvijek poznaje. Jednostavno se dogodio 'klik' s obje strane, a sve ostalo nakon toga je išlo prirodno i bez ikakvog forsiranja", ispričala je Felina za RTL.hr. 

Željko Bilić i Felina, Ljubav je na selu
Željko Bilić i Felina, Ljubav je na selu FOTO: Privatna fotografija

Otkrila je čime ju je privukao Željko koji je zbog svog šarma u 'Ljubav je na selu' dobio nadimak Istarski Casanova. "Na Željku me, uz fizički izgled, prvenstveno privukla karizma kojom zrači. Opisala bih ga kao lucidnog, snalažljivog, ali dosta strpljivog. Fokusiran je na sadašnji trenutak i neki put mi se čini kao da živi u nekom 'zen-modeu'", objasnila je. 

Felina Anić, Željko Bilić, Ljubav je na selu.png
Felina Anić, Željko Bilić, Ljubav je na selu.png FOTO: RTL

Inače, par ima kćer Emili i Vitu, a svoju ljubav su okrunili brakom. "Tek sad vidim koliko se toga propusti u životu kad je čovjek sam. Obitelj mi je najvažnija, sve drugo mi je u drugom planu", progovorio je Željko o svojoj sreći za RTL.hr. 

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':