Ljubav je na selu

Svi su se pitali gdje je spavala Klara, a Brankica poručila Katici: 'Ja ću Miju ljubiti, a ti crkni od ljubomore'

Započela je ljubavna avantura na farmama. Show 'Ljubav je na selu' je dostupan i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

RTL.hr
2023-10-04 22:45

Ante je pozvao prijatelje da upoznaju njegove dame pa su se one bacile na kuhanje ručka. 

''Oni će o meni reći samo najbolje'', kazao je Ante dok su Lena, Milena i Klara ispitivale pikanterije o životu svog farmera.

Ljubav je na selu - Antini prijatelji i cure
Ljubav je na selu - Antini prijatelji i cure FOTO:

Klari se zabava uz harmoniku nije baš svidjela, a svom je farmeru zamjerila što je previše pozornosti posvetio prijateljima, a ne njoj.

''Klara voli koketirati, to je njezin hobi'', Milena je zaključila, a i Lena se složila da joj se njezino ponašanje nije svidjelo.

Ljubav je na selu - Klara
Ljubav je na selu - Klara FOTO:

A jutro nakon rasprave i čišćenja, Stjepan je svoje odabranice počastio doručkom i kavom, no one su opet imale ozbiljne primjedbe – šalice za kavu bile su prljave.

''Ove tri žene nisam još pročitao jer svaki dan nešto drugo izlazi van'', kazao je farmer pa Bahri i Ranki poklonio podsuknje, dok je Blanka ostala praznih ruku.

''Što se mene tiče, nije morao ni kupiti'', poručila je.

Ljubav je na selu  - Stjepanove cure
Ljubav je na selu - Stjepanove cure FOTO:

Na Ivanovoj farmi buđenje djevojaka trajalo je prilično dugo, a u Požegi kod Branka Riva se požalila da nije spavala od Smiljina hrkanja.

Na Radoslavovoj farmi bilo je vrijeme za prepričavanje tuluma, a Irena je rekla Ines i Suzani da je zvala Radoslava u svoju sobu jer su ga jako boljela leđa, no odbio je zbog Suzane.

''Ako je odbio radi mene, trebalo bi mi biti drago, navodno'', rekla je Suzana.

Ljubav je na selu -  Rade bijesan
Ljubav je na selu - Rade bijesan FOTO:

''On voli mlađe, Suzana je tu, on se čuva za nju'', smatrala je Irena.

Radoslav se vratio iz nabavke pa napao cure – bio je nezadovoljan neredom u kući, a posebno su mu smetali nepospremljeni kreveti. Na tapeti je posebno bila Irena, a zatim je prigovorio i Ines što u sobi drži toliko broj cipela.

''Ovo u mojoj kući ne postoji'', pokazao je na nered, a zatim rekao da su ih cure razočarale pa ih natjerao na ''generalku''.

Ljubav je na selu  - Rade ne trpi neurednost
Ljubav je na selu - Rade ne trpi neurednost FOTO:

''Ne bih se mogla kroz život nositi s muškarcem koji bi mi govorio kako da što radim'', poručila je Ines.

Radoslav je kazao kako smatra da mu se Suzana i Irena stalno nabacuju te da ga Irena sinoć htjela namamiti u krevet: ''Ali ja ne padam na takve trikove''.

''Malo mi je težak, malo sam se razočarala'', poručila je Irena i kritizirala Radin nagli karakter.

Ljubav je na selu - Brankica
Ljubav je na selu - Brankica FOTO:

A na Mijinoj farmi Kata se probudila te odmah pojurila poljubiti i zagrliti Miju – prva!

Brankica je iskoristila priliku pa odmah ispitala Katicu gdje je noćas spavao Mijin rođak Luka koji joj se sinoć nabacivao, a zatim je priznala da je i ona imala male noćne izlete: ''Morala sam malo škincnuti Miju, spavao je kao bebica''.

''Luka nema šanse kod mene... Ja sam ovdje samo zbog Mije'', rekla je ozbiljno Katica, dok je njezin farmer priznao da je za ljubav ipak potrebno dvoje, a on trenutno prema njoj ne osjeća ništa.

''Ja ću Miju ljubiti, a ti crkni od ljubomore'', poručila je Kati Brankica.

Ljubav je na selu - Milena
Ljubav je na selu - Milena FOTO:

Jutro nakon tuluma na Pelješcu Lena i Milena komentirale su kako misle da su Klara i Ante proveli noć skupa. ''Nisam ja ljubomorna, što!'' kazala je Milena.

''Spavala sam u svom krevetu'', zagonetno je poručila Klara pa odlučila probuditi svog farmera u njegovoj sobi, ''Imam talent da pogodim gdje su te sobe, važne''.

Milena je komentirala kako je Lena jučer burno i ljubomorno reagirala jer se Ante najviše na tulumu posvetio Klari pa ga je čak i vrijeđala, a Klara je dodala kako smatra da Ante Lenu nikad ne bi odabrao za nešto više od prijateljstva.

''Klara meni od prvog susreta nije legla kao osoba'', priznala je Lena.

Ljubav je na selu - Samanta i Tihana se ne podnose
Ljubav je na selu - Samanta i Tihana se ne podnose FOTO:

Na Ivanovoj farmi tenzije među Samantom i Tihanom i dalje ne prestaju. Samanta je Tihani zamjerila dugo spavanje, a ona njoj što se već našminkala: ''Ako se želiš nekom svidjeti, moraš se pokazati takav kakav jesi''.

Ivana je zanimalo tko će od cura danas raditi ručak, a Tihana se nije pokazala previše zainteresiranom.

''Nema ona neke volje ništa napraviti, osim da leži'', zaključio je farmer.

Ljubav je na selu - Ranka bi u štiklama u kokosinjac
Ljubav je na selu - Ranka bi u štiklama u kokosinjac FOTO:

Stjepan je svoje dame odlučio povesti u obilazak svoje farme, odnosno kokošinjca, a Ranka je za tu prigodu odlučila obući crvene štikle.

''Možda će se smilovati da ne moram čistiti'', poručila je.

''Ona želi biti u centru pažnje, više od Bahre'', bila je mišljenja Blanka.

Ljubav je na selu . Riva ne podnosi svinjac
Ljubav je na selu . Riva ne podnosi svinjac FOTO:

I Branko je svoju farmu odlučio pokazati damama, a prva postaja bio je svinjac, koji Riva nije mogla probaviti. ''To je za mene bio horor'', poručila je.

Branko im je zatim zadao novi zadatak, okopavanje vrta.

Ljubav je na selu - Suzana, Irena i Ines dosle na veceru
Ljubav je na selu - Suzana, Irena i Ines dosle na veceru FOTO:

A Suzana, Irena i Ines svog su Radoslava došli posjetiti u njegovoj konobi.

''Došle smo jesti, da vidimo kakav si ti kuhar'', Suzana mu je već s vrata poručila, a on ih je smjestio za najromantičniji stol uz more.

Nova epizoda 'Ljubav je na selu' na rasporedu je već sutra od 21.15 sati na RTL-u. Show je dostupan i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.