Ljubav je na selu

Tihana za RTL.hr o Ivanu i Vesninom dolasku: 'Drago mi je da je ušla da malo Samanti oteža igru'

Tihana je za RTL.hr progovorila o svom ispadanju iz 'Ljubav je na selu' i odnosu s Ivanom, Samantom i Vesninom dolasku

RTL.hr
24.10.2023 16:00

Tihana Bičanić je prva kandidatkinja koju je farmer Ivan Detković poslao kući za svog imanja, a za RTL.hr otkrila je da li je razočarana, zašto ju je izbacio i je li izgubila vjeru u ljubav. 

Jeste li bili razočarani kad vas je Ivan izbacio? 

Nisam bila razočarana, bila sam sretna jer smo se Gabrijela i ja borile koja će prva izaći van. 

Rekao je da mu je to jako teška odluka. Što mislite da je presudilo da vas izbaci? 

Između nas nije bilo ni iskre, a ja sam tek otvorila firmu i zaposlila cure i ostavila ih u poslu pa je Ivan imao dosta razumijevanja za sve to i izbacio me prvu. 

Gabrijeli je bilo žao što odlazite i htjela je ići s vama. Zbližile ste se posljednjih dana i udaljile se od Ivana i Samante? 

Da, Gabrijela je uvidjela da je Samanta pokvarena, a da je Ivan zaslijepljen Samantom, a da ja nikako ne igram protiv nje, niti protiv bilo koga, te smo si postale dobre i družile se, tako da ja vjerujem da je njoj bilo krivo jer je ostala tamo praktički sama. 

Ljubav je na selu
Ljubav je na selu FOTO: RTL

Kakav je dojam na vas ostavila Vesna? Jeste li se iznenadili kada je došla na Ivanovo imanje?  

Ja sam bila šokirana kad sam vidjela da je Vesna došla na Ivanovo imanje. Iskreno, nisam očekivala da će više itko doći, nego da će Samanta svoju igru izvesti lagano do kraja sama. No evo, očito se sada malo više zaplelo i drago mi je da je ušla da malo Samanti oteža igru i da ju poljulja. 

Što mislite o Samantinom veselju zbog vašeg izbacivanja? 

Za Samantu nisam ništa drugo ni očekivala jer smatram da cura ima neki problem i ona ne vidi da sam ja njoj prepustila igru jer se meni ne da boriti za dečka kojeg smatram samo prijateljem. 

Ljubav je na selu
Ljubav je na selu FOTO: RTL

Jeste li izgubili vjeru u ljubav?

Naravno da nisam. Ja smatram da ako se klik ne dogodi prilikom upoznavanja da se ljubav nikad neće ni roditi s tom osobom. S Ivanom je bilo sve jasno od početka, a Ivan nije jedini dečko na svijetu. 

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':