Ljubav je na selu

Toni je nakon teškog gubitka i prekida duge veze spreman otvoriti svoje srce: 'Htio bih da je netko uz mene'

Farmer Toni ispričao je da od buduće partnerice očekuje iskrenost, povjerenje i poštenje, a voli niže djevojke koji su sportski tipovi

RTL.hr
20.05.2024 20:00

Gledatelji RTL-a Tonija se sjećaju iz prve sezone showa 'Superpar' u kojem je sudjelovao s bivšom djevojkom Dorom. Par je tada pred kamerama gledateljima ispričao svoju tragičnu priču o gubitku djeteta, a kasnije su dobili još jednu kćer. Nakon prekida 11-godišnje veze početkom ove godine, Toni je odlučio svoje srce ponovno otvoriti za ljubav te smatra da bi je mogao pronaći u novoj sezoni showa. Toni je zaposlen kao soboslikar i ličilac, a u slobodno vrijeme bavi se nogometom, trčanjem, voli šetati, voziti bicikl i družiti se s prijateljima. Za sebe kaže da je dobar, komunikativan, iskren, brzo oprašta, nije svadljiv i pomalo je tvrdoglav. Od buduće partnerice očekuje iskrenost, povjerenje i poštenje, a voli niže djevojke koji su sportski tipovi.

Toni Patrčević (33), Cerić
Toni Patrčević (33), Cerić FOTO: RTL

Htio bih da je netko uz mene i da nisam sam", kaže Toni.

Farmere nove, 17. sezone showa 'Ljubav je na selu'  gledatelji će moći upoznati već iduće srijede od 21.15 sati na RTL-u! Epizoda će 24 sata prije prikazivanja na televiziji biti dostupna i na platformi Voyo.

A sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).