Ljubav je na selu

Toni je proživio puno gubitaka, ali jedan ga je obilježio: 'Najbolnije je izgubiti dijete'

Toni je progovorio o najtežem razdoblju života koji je prebrodio tako što je puno radio, a otkrio je i kakvu ženu priželjkuje za sebe

RTL.hr
22.05.2024 23:00

Toni Patrčević jedan je od farmera nove, 17. sezone 'Ljubav je na selu', a u slobodno vrijeme igra nogomet. Voditeljica Anita Martinović pitala je Tonijeve suigrače kakav je on kad se zaljubi. 

"Dosta se podređuje svojoj ljubavi. Čini mi se da je on dosta požrtvovan u toj vezi, da dosta daje sebe u to. Voli se i zabaviti, ne pije, ne puši. Voli izlaziti na večere", ispričali su oni. Otkrili su da je Toni romantičan i istaknuli da je pravi trenutak da krene u potragu za ljubavi. 

Toni je odveo voditeljicu Anitu u svoj dom, a ispričao je kako je sam napravio fasadu na svojoj kući. "To je mojih ruku djelo", rekao je. "Odmah dame mogu vidjeti i koliko si sposoban", komentirala je Anita. 

Toni živi s svojom kćerkicom i majkom, a samo mu još nedostaje žena. Iznenadio je Anitu natpisom na betonu posvećenom 'Ljubav je na selu'. 

Toni Patrčević i voditeljica Anita Martinović, Ljubav je na selu
Toni Patrčević i voditeljica Anita Martinović, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Toni kad ne radi, nastoji provesti što više vremena s kćeri. "Vozimo se biciklom, šetamo Bonija, malo u grad i na sladoled", rekao je. 

Toni je potvrdio riječi svojih prijatelja da ne pije i ne izlazi, a voditeljica Anita je istaknula da je uzoran frajer za poželjeti. Pitala je farmera je li njemu važno da njegova odabranica bude uzorna i vrijedna. "Bilo bi poželjno da je vrijedna, brine o sebi i da o kući brine. Ništa sad pretjerano", ispričao je Toni. 

Otkrio je Aniti što mu je važno kod žena. "Tko kaže da mu ne igra neku ulogu izgled, taj laže. Da drži do sebe zbog nje same. Da imam s kime na trčanje i u šetnju", rekao je Toni. Želio bi aktivnu djevojku. 

Toni Patrčević i voditeljica Anita Martinović, Ljubav je na selu
Toni Patrčević i voditeljica Anita Martinović, Ljubav je na selu FOTO: RTL

Iz bivše veze ima kćer, a drugu kćer je izgubio prije osam godina. "Bila je jako bolesna, umrla je", rekao je Toni koji je proživio dosta gubitaka u životu. "Najbolnije je izgubiti dijete. Ovo sve možeš nekako, ali dijete", ispričao je Toni. 

Voditeljica Anita ga je pitala kako je to uopće preživio. "Ne znam. Nekako kroz posao, nekako sam osjetio da moram biti jak. Nisam ni oplakao čak svoje dijete. Svi su me ovdje gledali kao da su me osuđivali, kao da smo mi krivi za smrt djeteta. Teško je bilo, ali nekako", ispričao je Toni. 

Propuštenu epizodu 'Ljubav je na selu' pogledajte na platformi Voyo.

Sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':