Ljubav je na selu

Neve za RTL.hr o novim farmerima: 'Sve sam ih razgledala, ali Željko mi je omiljeni'

Nevenki su se najviše svidjela trojica farmera, a jednom od njih čak želi i poslati pismo

RTL.hr
11.06.2024 08:00

Bivšu kandidatkinju showa 'Ljubav je na selu', Nevenku Bekavac, gledatelji su imali prilike upoznati u tri sezone emisije. Sada je za RTL.hr Nevenka prokomentirala svoje favorite među farmerima te otkrila kako ponovno želi pronaći ljubav i vratiti se na male ekrane. 

Otkrila je tko joj je, od naših jedanaest farmera, najviše zapeo za oko.  

"Toni, koji je bio u 'Superparu', mi je super i simpatičan. Ivu Obreza sam već upoznala, a ove druge sam malo razgledala", rekla je Nevenka. 

Među svim farmerima, Nevenki se najviše sviđa jedan kandidat te čak razmišlja da mu pošalje pismo. 

"Jako je simpatičan i ima plave oči. On mi djeluje baš dobar u duši", otkrila je Nevenka.  

Istaknula je da je proučila i druge kandidate, ali su je od svih njih najviše impresionirala ova trojica - Toni, Ivo i Željko. "Druge farmere sam malo razgledala", kazala je. 

žigo i neve
žigo i neve FOTO:

Podsjetimo, Nevenka Bekavac iza sebe ima težak period. Krajem prošle godine preminuo je njezin suprug, umirovljeni nosač kofera Zvonimir Petričević s kojim je bila šest godina u braku. Imao je tek 48 godina. Nevenka je nakon smrti supruga rekla kako joj je potrebno da se nešto događa u njezinom životu. "Moram se družiti. Ne mogu stajati na mjestu'', rekla je. 

Propuštenu epizodu 'Ljubav je na selu' pogledajte na platformi Voyo.

Sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža). Prijaviti se može i na portalu RTL.hr, na linku: https://www.rtl.hr/show/prijave/prijavite-se-u-ljubav-je-na-selu-1646ef62-f648-11ed-8c30-bac0e215ddad

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':