Ljubav je na selu

Vjekoslav je imao bolno iskustvo, a za oko mu je zapela prošlogodišnja kandidatkinja 'Ljubav je na selu'

Vjekoslav je prije 20 godina proživio bolan razvod nakon kojeg je bivša supruga ostavila njega i kćer

RTL.hr
20.05.2024 09:00

Vjekoslav dolazi iz Gušća u blizini Siska i živi u velikoj obitelji. Na svom imanju ima oranice, livadu, vrt, svinje i kokoši o kojima se brine. Prije dvadeset godina se rastao od bivše supruge koja je ostavila njega i kćer. Nakon tog bio je u nekoliko kraćih veza, no povjerenje u žene teško mu je bilo steći nakon bolnog iskustva. Volio bi upoznati odabranicu s kojom bi istraživao toplice u Hrvatskoj i okolici. Za oko mu je zapela prošlogodišnja kandidatkinja Jasmina Bosančić te bi volio upoznati damu koja joj je slična i fizički i karakterno. Spreman je skrasiti se s dobrom, iskrenom i poštenom ženom i potrudit će se da ovaj put pronađe pravu ljubav.

Vjekoslav Šajnić (49), Gušće
Vjekoslav Šajnić (49), Gušće FOTO: RTL

"Želim s nekim uživati do kraja života", dodaje Vjekoslav. 

Farmere nove, 17. sezone showa 'Ljubav je na selu'  gledatelji će moći upoznati u srijedu, 22. svibnja od 21.15 sati na RTL-u! Epizoda će 24 sata prije prikazivanja na televiziji biti dostupna i na platformi Voyo.

A sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':