Ljubav je na selu

Željko je iskreno volio prije pet godina, a otkrio je koje su mu se kandidatkinje prošlih sezona 'Ljubav je na selu' svidjele!

Željko se nada pronaći ljubav poput one koju su imali njegovi roditelji, čiji je brak trajao više od 50 godina

RTL.hr
22.05.2024 22:50

Farmer Željko Stipetić dolazi iz Ogulina i u vojnoj je mirovini. Živi s majkom u velikoj kući s dvorištem i vrtom. Vrlo je emotivan, pogotovo na spomen svoga oca kojem je, kako kaže Željkova majka, bio miljenik.  

Odrastao je uz roditelje koji su u braku bili više od 50 godina, a Željko je naglasio kako bi volio doživjeti takvo nešto . "Kako su se slagali mama i tata, tako bih se ja volio slagati s budućom ženom", rekao je.  

Otkrio je kako su mu se već svidjele neke djevojke iz 'Ljubav je na selu'. "Karakterno i vizualno mi se sviđala Brankica i mislim da ona crvenokosa, Vesna... Njihovi karakteri mi baš pašu ."

Ljubav je na selu, Željko
Ljubav je na selu, Željko FOTO: RTL.hr

Istaknuo je kako bi za ljubav dao sve, samo da je poštovanja, a otkrio je i kada je zadnji put iskreno nekoga volio. "Najiskrenije, volio sam prije četiri, pet godina. Zaljubio sam se u neku curu, s njom sam dobio dijete", rekao je Željko. Dodao da je prije posljednje ljubavi već bio u braku 11 godina.  

Želi kraj sebe iskrenu osobu koja će biti uz njega u dobru i zlu. "Koliko će ona mene voljeti, ja ću nju još više voljeti", naglasio je Željko.  

Propuštenu epizodu 'Ljubav je na selu' pogledajte na platformi Voyo.

Sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: