Ljubav je na selu

Zimska idila najromantičnijeg para 'Ljubav je na selu'! Antonija i Srećko uživaju sa sinom: 'Odlično smo se proveli'

Antonija i Srećko jedna su od najljepših priča 'Ljubav je na selu'. Nakon vjenčanja stigao je i sinčić, a idilu iz obiteljskog života često dijele na društvenim mrežama

RTL.hr
29.02.2024 09:00

Farmer Srećko iz Kanade predstavio se u 11., internacionalnoj sezoni 'Ljubav je na selu'. U showu se zaljubio u Viranku Antoniju koja mu je postala supruga i zajedno su dobili sina Petra. To je jedna od najljepših priča ove emisije, a keoz 16. sezona ih se svakako nakupilo. 

Njihova priča je počela tako što se Antonija zaljubila u Srećka čim ga je vidjela na TV-u i prijavila se u emisiju. Produkcija je prepoznala da su stvoreni jedno za drugo i Antonija je postala Srećkova "zlatna" djevojka. Kad su se upoznali, odmah se među njima primijetila kemija. Farmer iz kanadskog Lethbridgea pozvao je Antoniju i još dvije djevojke, Martinu Serdar i Marijanu Črlenec, na svoju farmu, a mnogima je odmah bilo jasno da mu je upravo Viranka najdraža.

Zbog toga nikoga nije iznenadilo što je Srećko odabrao baš nju da mu se pridruži na romantičnom putovanju koje je završilo ručkom kod Antonijine obitelji. Nakon završetka snimanja Antonija je brzo pristala preseliti u Kanadu k farmeru kako bi shvatili ima li njihova ljubav budućnost.

Antonija i Srećko, Ljubav je na selu
Antonija i Srećko, Ljubav je na selu FOTO: Instagram

Odgovor na to bio je pozitivan i par je ubrzo imao građansko vjenčanje, a potom i crkveno. Nakon toga su dobili sinčića Petra.

Supružnici često na društvenim mrežama pokazuju svoju bračnu idilu, a nedavno su posjetili i Antonijin rodni grad Vir. 

Nedavno su objavili i kako uživaju u gradu gdje trenutačno žive. Posjetili su Nikko Yuko Festival u Kanadi, a s njima je bio i njihov sinčić te Srećkova nećakinja. 

Antonija i Srećko, Ljubav je na selu
Antonija i Srećko, Ljubav je na selu FOTO: RTL

"Sjajno smo se proveli na festivalu. Petar se jako zabavljao razgledavajući izložbe i igrajući se sa svojom sestričnom Riannom", napisala je Antonija. 

'Ljubav je na selu' gledajte na platformi Voyo!

Svi oni koji su spremni za avanturu života mogu se prijaviti već sada u novu, 17. sezonu showa na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ''Ljubav je na selu'' vas čeka!