Ljubav je na selu

Zlatko nakon smrti supruge nije bio u ozbiljnoj vezi, a vodi se ovime: 'Za pravu sreću potrebno je dvoje'

Zlatko voli kuhati i ići po plesnjacima

RTL.hr
21.05.2024 16:07

Zlatko je simpatični umirovljenik iz Gračeca, bivši vozač tramvaja, koji danas brine o svom vrtu i voćnjaku, a u slobodno vrijeme, kaže, voli ići po plesnjacima, ali i kuhati. Bio je u braku 24 godine i iz tog braka ima troje odrasle djece. Nakon smrti supruge, nije bio u ozbiljnoj vezi te vjeruje kako bi u emisiji mogao upoznati dobru ženu od 50 do 65 godina s kojom bi se mogao bolje upoznati, a prijavio se na nagovor prijatelja. Za sebe kaže da je komunikativan, dobar, neiskvaren i društven. Od buduće odabranice očekuje da zna kuhati, da je uredna, vrijedna, drži do sebe i ne ''visi'' po cijele dane na mobitelu. 

Zlatko Jakupović (72), Gračec
Zlatko Jakupović (72), Gračec FOTO: RTL

Za pravu sreću potrebno je dvoje", ističe Zlatko.

Farmere nove, 17. sezone showa 'Ljubav je na selu'  gledatelji će moći upoznati u srijedu, 22. svibnja od 21.15 sati na RTL-u! Epizoda će 24 sata prije prikazivanja na televiziji biti dostupna i na platformi Voyo.

A sve usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima već sada se mogu prijaviti za sudjelovanje u showu i pisati omiljenom farmeru na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksna mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'LJUBAV JE NA SELU':