Love Island UK

Zavirite u luksuznu vilu 'Love Islanda': Boje koje mame na ljubav, ogroman stol za šminku i bazeni za provode!

Lokacija je već svima dobro znana - 12 samaca smješteno je na španjolskom otoku Mallorci

RTL.hr
18.06.2024 14:06

Već je pravilo da se ljetna izdanja 'Love Islanda' snimaju na Mallorci u Sredozemnom moru, dok su snimanja zimskih izdanja rezervirana za Cape Town u Južnoj Africi. 

Nova, 11. sezona realityja nije iznimka. Novi kandidati uživaju na strastvenom otoku, a uzavreloj atmosferi doprinosi i rapsodija boja u vili. 

Pročitajte još
Nova sezona je za povijest! U 'Love Island UK' ulazi poznata engleska ličnost

Nova sezona donosi još neke novitete. Nakon što natjecatelji uđu u vilu, formiranje parova odvija se na neočekivan način. Po prvi put u povijesti emisije, parovi su odabrani na temelju vlastitih procjena otočana. U izazovu su se morali rangirati od "najviše" do "najmanje" kao materijal za dečka/djevojku, a da nisu bili svjesni što zapravo biraju.  

Nakon što se formiraju parovi, već u prvoj epizodi dolazi do šokantnog preokreta s ulaskom poznate engleske TV ličnosti. Ovaj ulazak nije samo iznenađenje za gledatelje, već je i najavljen kao jedan od najvećih preokreta u povijesti showa, koji će, bez sumnje, biti spreman uzburkati dinamiku među otočanima i osvojiti nečiju djevojku, čime se očekuje niz dramatičnih i napetih trenutaka. 

 Spektakularnu 11. sezonu omiljenog reality showa 'Love Island UK' ne propusti od 17. lipnja samo na platformi Voyo