Otok iskušenja

Čija veza neće izdržati samce željne avanture? 'Otok iskušenja' pravi je test za svaki par

Reality show 'Otok iskušenja' gledajte na platformi Voyo i doznajte čija ljubav će izdržati sve testove

RTL.hr
26.04.2024 15:00

'Otok iskušenja' pravi je test za svaku vezu, a ljubavni parovi će u ovom reality showu imati priliku preispitati svoj odnos i shvatiti jesu li sretni sa svojim partnerom ili bi trebali potražiti sreću s nekim drugim. 

Otok iskušenja
Otok iskušenja FOTO: Voyo

Tijekom showa parovi su razdvojeni i nalaze se u zasebnim vilama. Ipak, četiri muškarca i žene neće biti sami nego okruženi sa 16 samaca željnih romansa i provoda. Kako bi bili izloženi što većem iskušenju, sudionici će voditi živote ispunjene zabavom, izlascima, zavodljivim igricama i izazovima, a upravo će to pokazati koji par ostaje zajedno, a koji su "slomila" iskušenja. 

Otok iskušenja
Otok iskušenja FOTO: Voyo

Reality show odvija se na otoku Mauiju na Havajima, a kandidate kroz sve vodi i ove godine ekipu vodi Mark L. Walberg. On im je i jedini kontakt s vanjskim svijetom. Mark otkriva sudionicima što rade njihovi partneri u vili kroz montirane klipove. 

Otok iskušenja
Otok iskušenja FOTO: Voyo

U ovoj, petoj sezoni 'Otoka iskušenja' postoji i jedna novost - svjetlo iskušenja. Vile imaju svjetlo koje oboji kuću u crveno kada netko poklekne iskušenju. Svi kandidati tada znaju što se dogodilo, ali ne znaju tko je varalica. 

Otok iskušenja
Otok iskušenja FOTO: Voyo

Četiri ljubavna para razdvojit će se na Mauiju, a pridružit će im se i šesnaestero atraktivnih mladih samaca. Hoće li uspjeti dovesti u kušnju svoje sustanare? Ne propustite petu sezonu reality showa 'Otok iskušenja' - od srijede do subote na platformi Voyo.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ SERIJE 'SAN SNOVA':