RTL Danas

Zoran Šprajc zapjevao iz sveg glasa i otkrio: 'Ovo je na RTL-u najbolja i najjača sezona!'

RTL je sinoć predstavio novu jesensku shemu, a mi otkrivamo kako ćemo zajedno oblikovati budućnost i promijeniti medijski scenu, ali i koja vas iznenađenja čekaju

RTL.hr
07.09.2023 23:13

Nikada više, raznovrsnije i zabavnije RTL je sinoć u Laubi predstavio novu jesensku shemu. S idejom oblikovanja budućnosti, izvrsne programske rezultate RTL planira nastaviti i ove jeseni i to s najraznovrsnijim programom dosad.

"Imamo nove formate zabave i velike sjajne studijske emisije. Tu su i već poznati formati realityja i zabave, a donosimo i nove serije i filmove od ponedjeljka do petka. Ovo je ugovor s našom publikom da ćemo joj u budućnosti nastojati dati najbolje na svaki mogući način", poručila je Stella Litou, predsjednica Uprave CME Adria i RTL Hrvatska.

Jedan od načina kojima se to planira postići je Voyo, nova RTL-ova streaming platforma koja je označila i početak potpune digitalne transformacije.

Glavni direktor digitalnog poslovanja CME Adrije, Matej Lončarić, kaže kako je to jedan od rijetkih primjera na tržištu gdje se može vidjeti kako se jedan televizijski medij digitalno transformira. "Nama je cilj pratiti naše gledatelje, dati im sadržaj kakav oni žele, kada oni žele i da ga mogu pratiti na bilo kojem uređaju", poručio je.

Zvijezda Stanja nacije, urednik i voditelj Zoran Šprajc slaže da stanje programa nikada nije bilo bolje.  

"Otkako sam ja na RTL-u ovo je stvarno čini mi stvarno najbolja, najjača sezona i produkcijski i po formatima licencama i po domaćoj proizvodnji i domaćem sadržaju", istaknuo je.

A uskoro kreće potraga za novom pjevačkom zvijezdom. U glazbenom megaspektaklu SuperStar o sudbini natjecatelja odlučivat će najveća imena glazbene scene. Među njima je Tonči Huljić koji hvali svoje kolege. 

"Severina će biti Severina, Nika će biti ugodno iznenađenje, Filip je veliki znalac koji se u početku čudio šta se to dešava, a onda se i on snašao i postao kao mi", priznao nam je.

Likove nove serije San snova publika već dobro poznaje, a glavnog glumca Marka Braića koji je  utjelovio lik nogometaša Alena Stošića uspjeh nimalo ne čudi.  

"Iznimno je duhovita, ekipa je odlična, snimana je na nekom višem nivou i mislim da će ljudi zaista uživati u nekom novom jeziku", kaže.

Uz nove sadržaje tu su i već poznate uspješnice. I ove sezone emisije Ljubav je na selu i Život na vagi mijenjat će ljudske sudbine.

"Ove sezone imamo jako puno novosti između ostalog, naši gledatelji će dugo dugo do kasno u jesen moći gledati našu emisiju jer dolazimo sa 42 epizode, nešto više farmera nego inače, tako očekujte ludnicu", najavljuje to voditeljica RTL-ove emisije Ljubav je na selu, Anita Martinović.

Zadovoljstvo što je dio RTL-ovog showa Život na vagi ne kriju ni omiljeni trener Edin Mehmedović.

"Trudimo se natjecatelje motivirati iz ciklusa u ciklus da promijene svoj život, ostanite i vi na tom putu jer stvarno vrijedi", poručio je gledateljima.  

Sve je ovo tek uvod u velikih 20 godina RTL-a, obljetnicu koja će se proslaviti već sljedeće godine!