Skriveno u raju

Ove domaće glumce jedva čekamo gledati u novoj hit-seriji 'Skriveno u raju'!

U novoj seriji koja u ponedjeljak stiže na RTL, a 24 sata ranije na platformi Voyo, glume čak tri hrvatska glumca, a i lokacija snimanja je u Hrvatskoj!

RTL.hr
08.05.2024 14:08

Nova hit serija 'Skriveno u raju' stiže na RTL i platformu Voyo! Ljeto je bliže nego što mislite, a romantičnu priču i zanimljiv uvid u dinamiku odnosa unutar izolirane zajednice pratite od ponedjeljka, 13.svibnja. U serije su zapažene uloge ostvarila i tri hrvatska glumca.

Alen Šalinović, koji je član ansambla zagrebačkog HNK i poznato lice domaćih dramskih serija, a utjelovio je Hrvoja Hrvatina, vlasnika istarskog kampa Paradiso u koji stižu protagonisti serije. 

Uz njega, glumi i Matino Antunović, koji igra Hrvojeva nećaka Dinu, koji ljeta u kampu provodi od ranog djetinjstva, a vodi i tečaj ronjenja.

Skriveno u raju
Skriveno u raju FOTO: RTL

Također, u seriji glumi i poznati hrvatski televizijski, filmski i kazališni glumac Aleksandar Cvjetković, u ulozi bogatog hrvatskog biznismena i investitora Damira Šarića.

Uvodnu pjesmu serije izveo je slovenski pjevač Luka Basi, koji je dobro poznat i na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Serija 'Skriveno u raju' odvija se u istarskom kampu Paradiso, gdje se protagonisti odmaknu od gradske vreve kako bi se opustili, no svatko od njih uz kofere nosi želje, tajne i skrivene motive... Glavni junaci, Lara i Mark, zaljubljuju se na prvi pogled, no pred njima je niz zapleta koji postaju ozbiljan izazov za njihovu vezu. 

Skriveno u raju
Skriveno u raju FOTO: RTL

Dok istražuju tajne koje krije raj, njihova veza će biti stavljena na kušnju raznim tajnama i izazovima koje skriva idilično okruženje kampa. Lara i Mark moraju naći način kako prevladati prepreke koje im stoji na putu sreće, istovremeno otkrivajući što je sve 'Skriveno u raju'.

Hoće li prava ljubav premostiti sve prepreke, može li se prošlost ikada u potpunosti zaboraviti i koje sve tajne skrivaju istarski kamp i njegovi gosti, pokazat će nova serija Skriveno u raju', od sljedećeg ponedjeljka u 20.15 sati na RTL-u. Prva epizoda bit će dostupna 24 sata prije prikazivanja na televiziji na streaming platformi Voyo.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SERIJE 'SAN SNOVA':