Skriveno u raju

Pao je prvi poljubac Lare i Marka: Hoće li Saška uspjeti u svom naumu?

Nakon dramatičnog spašavanja uslijedio je poljubac Marka i Lare, dok Saška čini sve kako bi pridobila Dina

RTL.hr
14.05.2024 21:35

Nakon dramatičnog spašavanja muškarca iz vode kojeg je, kako je rekao, primio grč, Mark i Lara postali su prisniji.  

Mark i Lara spasili su muškarca iz vode, kojeg je uhvatio grč, mada Marku i Lari to baš i nije tako izgledalo. Dok njih dvoje ostaje samo na plaži, Saška koristi priliku odsustva Lare i pokušava zavesti Dina, no on se uspijeva pribrati.  

Lara i Mark su se povezali, a kako se Mark već na prvi pogled zaljubio u Laru, nije mogao izdržati te poljubi Laru. Sve to potajno iz prikrajka promatra Saška koja će to iskoristiti kako bi konačno pridobila Dina.  

Skriveno u raju, Lara
Skriveno u raju, Lara FOTO: RTL.hr

Saška odmah koristi prvu priliku kako bi Dini dala do znanja da je Lara provela večer s Markom na plaži. Lara pokušava objasniti situaciju od jučer, no Saška samo dodaje ulje na vatru.  

Dvanaestogodišnji Kevin priredi Lari nestašluk kada se ona tušira. Baš u to vrijeme nailazi Mark kojeg Lara okrivi za spačku.  

Edvard objašnjava Marku da je muškarac koji se utapao Renato Stražar te ga naziva maskotom kampa. No, je li Renato došao u kamp s nekim naumom i tko to prati svaki Edvardov pokret pogledajte u sljedećoj epizodi!  

Hvaljenu seriju  'Skriveno u raju' gledaj svaki radni dan od 20.15 sati na RTL-u te na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: