Skriveno u raju

Sudbonosni susret Marka i lijepe Lare: Spojila ih nezgoda, a onda se dogodilo ovo!

Nova serija 'Skriveno u raju' donosi nam čarobne prizore idiličnog istarskog kampa Paradiso

RTL.hr
13.05.2024 21:40

Uzbudljiva serija 'Skriveno u raju', snimana u Ljubljani i čarobnom istarskom kamu Paradiso, donosi nam mješavinu ljubavnih iskri, dubokih emocija, dramatičnih obrata i spletki. Već u prvoj epizodi, simpatično upoznavanje Marka i Lare uvodi nas u vrtlog emocija, koje su samo početak ove ljetne romanse. 

Nakon što sa svojim djedom, kirurgom Edvardom, stigne u predivni istarski kamp Paradiso, čiji prizori oduzimaju dah, Mark upoznaje lijepu Laru. Već na prvi pogled, Mark se zaljubljuje u Laru, koja je došla u kamp radi tečaja ronjenja. Međutim, Lara već ima dečka Dina, čije ponašanje ponekad izaziva njezinu frustraciju. 

Skriveno u raju, istarski kamp
Skriveno u raju, istarski kamp FOTO: RTL.hr

U kamp stiže i obitelj Kovač, a njihova kći Saška, koja obožava tračati sa svojom majkom Meri, već pri prvom susretu s Larom zaključuje da je ona bezlična i dosadna. No, pravi razlog takvog mišljenja o Lari zapravo je instruktor ronjenja Dino na kojeg je Saška bacila oko. Ona će iskoristiti svaku priliku da mu se približi. 

Skriveno u raju, Mark i Lara
Skriveno u raju, Mark i Lara FOTO: RTL.hr

Nakon smrti supruga, Ana Dolenc, majka Janine, postaje prezaštitnički nastrojena prema svojoj kćeri. Njezino stalno provjeravanje frustrira i ljuti Laru. Kada primi poziv od svoje majke, Lara odlazi iz bara kako bi bila sama. No, i Mark, kojeg muči noćna mora, također odlazi tražeći mjesto gdje bi smirio misli te susreće Laru. 

Hvaljenu seriju  'Skriveno u raju' gledajte od ponedjeljka u 20.15 sati na RTL-u. Prva epizoda bit će dostupna 24 sata prije prikazivanja na televiziji na streaming platformi Voyo.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: