Skriveno u raju

Saška pokušava učiniti Dina ljubomornim, dok će se špijun Renato naći u velikim problemima

Lara ne može sakriti svoje osjećaje kada ugleda Marka i Sašku zajedno

RTL.hr
05.06.2024 10:26

Saška ima novi plan kako da učini Dinu ljubomornim približavajući se Marku, koristeći svaki trenutak da ga zavede. Julija, međutim, nije sigurna hoće li Edvard pristati na suradnju. Nakon ponovnog susreta s Pečnikom, Julija dobiva ideju za novi plan kojim bi mogla osigurati potreban novac za kliniku.

Ines sumnja da je Meri otkrila Frenku istinu o njezinoj aferi. Julija će se, zbog nepredviđenih okolnosti, također naći u velikom problemu koji bi mogao ugroziti njezine planove.

Skriveno u raju
Skriveno u raju FOTO: RTL.hr

Lara postaje ljubomorna kada ugleda Marka i Sašku zajedno i ne može sakriti svoje osjećaje. Renato, suočen s velikim problemom zbog uništenog prislušnog uređaja, pokušava naći izlaz iz situacije koja bi mogla imati ozbiljne posljedice za njega.

Edvard se nalazi u velikoj dilemi. S jedne strane želi slijediti svoja pravila i principe, no s druge strane razmišlja o odustajanju kako bi spasio svoju obitelj. Što će na kraju odlučiti? 

Hvaljenu seriju  'Skriveno u raju'svaki radni dan od 20.15 sati na RTL-u te na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'SKRIVENO U RAJU':